Viimane õhutaltsutaja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 17. August 2010, 23:16

Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 21. August 2010, 16:17

Täiesti cracking idea ja ilus visaalne külg. Musa meeldis ka. Paraku oli minu jaoks segaseid lauseid filmis ja lihtsalt küsimusi tekitavaid kohti. Väga suure isu originaalsarja järgi tekitas.
Siiski, rahast kahju ei hakanud.

6/10 ilusti.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 21. August 2010, 20:24

DaydreamDiamond kirjutas:Väga suure isu originaalsarja järgi tekitas.

Vaata julgesti ja ma usun, et sa ei kahetse ;-)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 04. Oktoober 2010, 06:20

Täielik katastroof. Straight-to-DVD maiguga labane käkk, mis parimal juhul peaks sitaga leppivale lapsele imponeerima, kuid iga vähegi nõudliku filmisõbra arvatavasti külmaks jätab. No ikka päris õudne oli.

Miskipärast olin trailerit nähes küll kindel, et kriitikud eksivad ja tegu on vahva seikluslooga (teisisõnu ma väga tahtsin, et see mulle meeldiks ja üritasin vaatamise käigus nähtavaga kompromisse teha), kuid tegelikult oli see umbes nagu alaarenenute "Mortal Kombat"... ja kuna meil oli selle ühisvaatamine, siis suurem osa foorumlastest peaks teadma, et see on päris suur solvang.

Peeruväänajat mänginud poiss nägi välja, nagu tal oleks Downi sündroom. Toredaid tegelaseid polnud üldse. Ma nägin "Slumdog Millionaire"-i mitu korda ja tean südames, et Dev Patel pole halb näitleja, aga siin on ta lausa kohutav... ju siis sõltub palju sellest, kelle käe all töötada.

Positiivsete külgedena võib välja tuua kohati vahvad eriefektid, aga see oleks nagu öelda, et ainus talutav asi tänaõhtuse "Kodu keset linna" osa puhul oli Kleer Maibaumi huulepulga värvitoon (teisisõnu hinnet see kuigi palju ei tõsta).

Spellbound kirjutas:Enamus dialoogist on põhjendamatu jutt teemadest, millele ei heideta üldse valgust ja kui ma poleks sarja näinud, siis oleksin olnud poole ajast lihtsalt pimeduses, sest kordagi ei selgitata, ei arutata, ei istuta maha, et mõelda, vaid kõike tehakse kohe ja puuduliku taustalooga.

Paned jutuga kümnesse. Minu jaoks oli suur osa tekstist täiesti jabur soolapuhumine, ju siis seriaali näinud olemise (õigemini mitte näinud olemise) küsimus. Raske oli üldse millelegi kaasa elada. Isegi kunagi telereklaamides olnud Mr. Proper on sümpaatsem kui ükski selle filmi tegelastest ja lugu... ma isegi ei mäleta enam, mis lugu seal oli.

Fuck you, Shyamalan!

1/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 04. Oktoober 2010, 21:22

Haha, nalja mitme rubla eest. Vana hea Ralf.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 16. Oktoober 2010, 21:28

Hommikuti, enne kooli, ma ikka vaatan telkust A: TLA-t ja ma ütleks, et animatsioon on filmist palju etem, väga palju etem. Kõige suurem viga filmi juures olid karakterid, ja näitlejad ise. Avataril oli koguaeg selline nägu peas, et kohe tuleb püksi. Ja siis veel see liigne aeroobika; liiga kiired stseenide vahetused (just alguses).... Oehh, lootsin Shyamalanilt ikka natukene rohkem. Aga visuaalne külg oli küll hea, vist midagi muud positiivset polnudki. (thinking smile)
4/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Dzeiku » 30. Oktoober 2010, 23:34

Aga minule meeldis, vot!

Fantaasiafänn nagu ma olen ..
Dzeiku
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas CM-Girl » 13. Detsember 2010, 22:35

Hea kuid lühike.!
8/10

Lemmik:
Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Viimane õhutaltsutaja

PostitusPostitas CyberRax » 02. Jaanuar 2013, 13:48

Sain lõpuks asjast aru: filmi oli valesti promotud. Kaasa ei tule elada mitte sellele kiilakale juntsule, vaid Zhaole. Sest just temast see film räägibki. Mehest, kes ennastsalgava järjekindlusega trotsib reetlikke sugulasi ja ebaproffessionaalseid alluvaid (kes lasevad endale õhulööke jagava ja veega pilduva noortekamba poolt ära teha) viimaks ellu oma suur unistus - tappa 2 kala. Ja kes, traagiliselt, selle unistuse vaid osaliselt täita suudab...
Oleks ma teadnud õigele tegelaskujule pöialt hoida saaks film võib-olla rohkem punkte, aga hetkel üle lahja 3/10 ei pane.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
CyberRax
Eliit

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist