Nonii, sai seegi ära vaadatud.
Minu jaoks küll sobis, täiesti samasse auku, nagu esimene film. Minu arvates oli esimesel filmil sama lugu, et tõeline äkshion ja pinge tõusis alles viimastel minutitel. Antud tüki puhul oli natuke laiem tegelaskond isegi kasuks esimese poole peal. Tore oli ka see üleminek esimesele osale. Tolle elemendi sissetoomine andiski sellele veidi sellist müstilisemat maiku, mis natuke puudu eelnevalt jäi. Parim moment oli muidugi
Muidugi, lõppude lõpuks ei saa salata, et tegu on järjega ning üldjoontes siiski sama nali. Aga kuna nende filmide ainuke nö arvestatav hindamisstandard on see kõhedus, mida suudab tekitada, siis pean panema ausa
6/10.
Jõuan vist Paranormal Activity 3 ka ära kütta veel tänaseks. Aga pean tõdema, et selle puhul hakkan juba vähem armu andma.
Btw, igaks juhuks ütlen, et ma pole mingisugune madalalaubaline sitavikat, kes kriiskab "polnud õudne" õudukaid vaadates (vähemalt sellise kitsama PA-suguse žanri puhul), vaadates seda keset päeva Mall of America südames. Ei, autentne kõik tuled kustu ja aknad kinni ja kõrvaklapid pähe.

There was a HOLE here. It's gone now.