Kahenädalase kino-ja telepausi (puhkus) katkestas nädalavahetuse karm sarjamaraton
Rubicon 1x06-13, hooaeg läbi
Siiani selle aasta lemmik. Suhteliselt aeglaselt kulgev lugu võtab enne lõppu sisse väga uhked pöörded. Aga minu jaoks ei olnudki vandenõu murenemine kõige tähtsam. Parim osa oli ülitäpselt kirjutatud tegelased. Juba nimed on lahedad: Truxton Spangler, Kale Ingram, Katherine Rhumor, Grant Test, Tanya MacGaffin jne... kõik muu samuti.
Pilt ja heli, lava ja kostüümidisain AMC-le kohaselt laitmatu.
The Good Guys 1x10-14
Lemmik number 2. Sarnaselt Rubiconile teise hooaja võimalused nigelad. Aga usun, et see sari avastatakse mõnekümne aasta pärast uuesti ja ei saada absoluutselt aru, kuidas nii muhedal asjal nii kehvasti läks. Bradley Whitford on super. Ja
Jenny Wade on mu uus
celebrity crush, ühtlasi ka ainus inimene, kelle
twitterit on mõtet jälgida.
Sons of Anarchy 3x05-07
hope you wrapped your shit, that was a high-traffic zone you
were rippin through last night...Boardwalk Empire 1x02-04
Kõik on kena - ilusti pakendatud kvaliteettoode. Aga mind lihtsalt ei tõmba. Otsustasin, et on parem kohe loobuda ja mitte näiteks "Sopranode" stiilis lõpuni vägistada. Jah, mulle ei meeldinud "Sopranod". Bänn?
Hawaii Five-0 1x02-04
Kvaliteet langes iga osaga. Neljandas episoodis tundsin mitu korda, et lihtsalt ei viitsitud lohisevale stseenile kordusvõtet teha. Ei viitsi niivõrd lohakalt toodetud asjale aega raisata.
Blue Bloods 01x02-04
Ei, paras jura on ikka. Loobun.
The Event 1x02-05
Jah, paras jura on ikka. Aga hea tempoga jura. Minu jaoks on see hetkel täiuslik "24" aseaine, kattub pea 100%: terroristid, pantvangid, erinevad agentuurid, lõksud, põgenemised, reetmised, presidendi rasked otsused. "24" niiditõmbaja Evan Katz juhib ka siin mängu.
Raising Hope 1x02-04
Running Wilde 1x02-05
Kuidagi märkamatult läksid need osad. Niipalju panin tähele, et FOX ei suuda siiani episoode õiges järjekorras näidata (Wilde). Proovin pisut veel.
Dexter 5x02-05
Kas Dexterile plaanitakse kuuendat hooaega? Ei tohiks, sest niivõrd lohakas tüüp peaks hooaja lõpuks vahele jääma. Robocop, Stiles ja Nanny on huvitavad lisandused. "Nanny" suhtes on väga imelik tunne, loodan, et põhjusega.
The League 2x01-06
Veel parem kui varem. Vaatasin tegelikult juba kaks korda

, sest olen märganud, et ühe vaatamisega läheb selle sarja juures väga palju dialoogi ja väikeseid detaile kaduma - hea komöödia tunnus. Alguses imelikuna tundud Rafi oli tegelikult täielik kuld. Tahaks loota, et tuuakse vahel külalisena tagasi.
Bad news, bros. Totally quitting the league, Russell's got a 12 team league. 12 teams is where it's at. Right?