Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kickflick » 03. Oktoober 2010, 21:32

rauls kirjutas:
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:
CM-Girl kirjutas:ENSV 1x05

Endiselt hea!

Ja need dokumentaalsed vaheklipid(taara, pood, lumesahk jne.), uskumatu, et need on elust enesest. :irw:
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 03. Oktoober 2010, 22:47

Mitte pood, vaid selvehall! Olema täpsed, nagu vana Nikifor seda oli.

Muuseas, isa ütles, et ta mäletab küll, kui seal Kotka taaravastuvõtus käidud sai :)).
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Kickflick » 04. Oktoober 2010, 15:00

Selvehall jah! ;-)
Mu ema mäletab ka neid aegu, kus pidi kohe poodi jooksma, kui müügil oli viltpliiatseid või muud spetsiifilist tarbekaupa. :))

Aga muidu vaatasin just:

Boardwalk Empire 1x01

Vägagi põnev ja huvitav draamasari. Sarja piloot jättis igatahes väga hea mulje. Juba opening theme oli nii ilus, et kutsus lihtsalt vaatama ja tekitas huvi sarja vastu.Need pilvede liikumised, lained ja seal loksuvad
pudelid jne. olid väga efektsed. Ja hea meel on mul selle üle, et Steve
Buscemi mängib peaosas, viimasel ajal on ta mulle väga meeldima hakanud.Rõõmu valmistab ka see, et Michael Shannon lööb kaasa. Oma salapärase iseloomu ja ohtliku meeleoluga suudab ta väga lihtsalt, kuid mõjuvalt vaatajas kõhedust tekitada. Kahju, et ta on filmides alati kõrvalosatäitjaks jäänud, hea meelega sooviks näha teda kord ka mõnd peaosa mängimas. Ning seriaali teeb nauditavaks ka mõnus vanaaegne atmosfäär( 1920-1930ndad)+laulud, mis aeg-ajalt mängivad seal.
Kahjuks rikub selle usutavust kohati ropp sõnavara ja mõne tegelaskuju liiga ameerikalik käitumine ja suhtumine. Muidu on kiiduväärt ka ülejäänud kõrvalosatäitjad. Kuigi sarjas mängib päris suurt rolli poliitika ja ajalugu, ei muutu lugu liiga kuivaks või igavaks. Meeste omavahelised nääklused ja kaklused, perekonna intriigid, peod, seks ja muhe huumor, mis aitavad hoida seda tasakaalus. Kahju on sellest, et Martin Scorsese lavastas vaid esimesese osa, eks näis, kui hästi teised režissöörid sellega hakkama saavad.

Anyway,kavatsen kindlasti jätkata Boardwalk Empire'i vaatamist. Et jätta sarjale arenguruumi, annaks esimesele osale 7½/10
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 04. Oktoober 2010, 15:40

Seda pulli ma tahaks küll näha, et sa edasi vaatad! Arvestades asjaolu, kui kaua sul esimese episoodiga läks, ma olin juba üle nädala sulle pidevalt pinda käinud :P.
Üldiselt mina ootaks just vähem kõrvalliini, rohkem poliitikat ja rohkem ropendamist, seda ka "meestevaheliste suhete" arvelt.

$#*! My Dad Says - Season 1, Episode 2

Veel nutusem kui esimene osa. Pange nüüd midagi juurde juba, ei tahaks pooleli ka jätta!
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Kickflick » 04. Oktoober 2010, 15:53

Seda pulli sa ka näed, aga ilmselt vaatan ühe episoodi nädalas, sest filmide vaatamist ei taha päris katkestada sellepärast. :P
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 04. Oktoober 2010, 16:51

Dexter 5x02 "Hello, Bandit"
Bored to Death 2x02 "Make It Quick, Fitzgerald!"
Eastbound & Down 2x02 "Chapter 8"
Boardwalk Empire 1x03 "Broadway Limited"
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 04. Oktoober 2010, 17:46

PILOOTOSAD:

No Ordinary Family Päris mitu tuntud nägu.Vaatab mõne osa veel.
Blue Bloods Uus lemmik! Tom Selleck-Yeah (Y)
Outsourced Kohtutav.
Running Wilde Hea.Jätkan vaatamist kuna mulle meeldib naaber. :))
Raising Hope Weird.
Chase Uus lemmik!
The Whole Truth Hea.
The Event Jama.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 04. Oktoober 2010, 18:15

Raising Hope S01;E02
Veider asi. Üks osa veel vms ja siis jätan võib olla sinnapaika. Nagu ei tahaks ka. Dillahunt ju :?
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 04. Oktoober 2010, 18:17

LiveForThis kirjutas:Raising Hope S01;E02
Veider asi. Üks osa veel vms ja siis jätan võib olla sinnapaika.

:( :(
Uutest sitcomidest on Raising Hope kahtlemata mu lemmik.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 04. Oktoober 2010, 18:26

JazZ- kirjutas: :( :(
Uutest sitcomidest on Raising Hope kahtlemata mu lemmik.

Minu ka. Dillahunt ju!
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 04. Oktoober 2010, 18:31

Heh, ärge muretsege. Lootust veel on. Ehk saan veel sina peale. ;-)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 04. Oktoober 2010, 19:55

Friends 05x12 "The One with Chandler's Work Laugh" - 9/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 05. Oktoober 2010, 00:12

Tegelikult on hetkel meeletud kino ja vanade lemmikute võlad ning tõeliselt kahju aega raisata, aga kuna nad juba olemas olid, vaatasin ära...
SÜGISPILOODID 2010! (osa 3)

Lost Girl - mingi odav Kanada ulmesari naisest, kes imeb inimestest elu välja. Salajased kollide vennaskonnad ja klannid, vampiirid ja libahundid... you know the drill baah

Boardwalk Empire (HBO) - Sopranode tiimi ajahüpe 20ndate Atlantic Citysse. Ilus ja tundub piisavalt ajastutruu, aga ei midagi vapustavat. Isiklikult ei paku see kümnend ja teema (kuiv seadus, gänsterite hiilgeaeg) enam pinget, ühegi tegelasega sidet ei tekkinud. Esialgu vaatan edasi lihtsalt sellepärast, et näha, mida HBO suudab.

My Generation (ABC) - dokumentaalses "extra-shaky-cam" formaadis. Seltskond klassikaaslasi keskkooli lõpuaastal ja kaasajal - 10 aastat hiljem. Äärmiselt ebaloomulik. Vaevalt, et pikalt jätkatakse.

Detroit 187 (ABC) - olin juba üle poole piloodi ära vaadanud, kui taipasin, et lõpetasin eelmise õhtu selle sama sarjaga... väga "unustamisväärne"

Blue Bloods (CBS) - nagu eelmine, aga Tom Sellecki tõttu on seda pisut raskem unustada. Pealegi visati lõpus üks intrigeeriv kont. Proovin veel

Undercovers (NBC) - pealtnäha tavaline abielupaar töötab CIA teenistuses. Lõbus spioonisari noortele tüdrukutele

Komöödiad:
Better With You (ABC) - kolm paari (ema-isa ja tütred oma meestega) teevad midagi. Väga safe, väga pehme

Mike and Molly (CBS) - sitcom paksudest paksudele. Aga mitte kõige hullem.

¤#/#%#"&% My Dad Says (CBS) - Soprano ja teised, ma lihtsalt pean seda küsima: kas olite pilooti vaadates pilves? Sest ise seda vaadates tuli just selline mõte pähe: see sari võib peale minna ainult üle 80-aastastele vanuritele ja sigaaudis kanepipoistele. Sellist sorti huumorit tehti USA teles viimati 50ndatel ja ENSV estraadilavadel 70ndate lõpus. Ükski "naeruträkk" pole kunagi nii õõnsalt (ja õõvastavalt) kõlanud...

Raising Hope (FOX) - "My Name Is Earli" elab edasi. Näitlejate seltskond on väga lahe, kuid ma ei saa päris täpselt aru, mis see sari olla tahab. Korralikuks komöödiaks ei ole huumor piisavalt terav... Proovin veel

Running Wilde (FOX) - sisu lihtne: Will Arnett mängib ekstsentrilist miljardäri. Mõned täiesti geniaalsed momendid ja tsitaadid, aga üldmulje keskmine. Proovin veel

Outsourced (NBC) - "Indianaljad" ongi kogu sari. Isegi Rebecca Hazlewood ei ole edasi vaatamiseks piisav stiimul. Pikka iga ei ennusta.

Kohtusarjad:
The Defenders (CBS) - James Belushi ja Jerry O'Connell peaosades - kohtusarja jaoks liiga kerglane. Piloot paksult klišeesid täis. Ei.

The Whole Truth (ABC) - Jerry Bruckheimeri toodetud väga kiire tempoga sari (pigem miinus kui pluss). Kolm peaosalist (Rob Morrow, Maura Tierney, Eamonn Walker) on samas sümpaatsed, nii et proovin veel.

Law & Order: Los Angeles - see formaat on väsinud, ei klikkinud absuluutselt. Alfred Molina oli samuti märkamatu. Pass.

Nüüd jääb vaid üle The Walking Deadi oodata.
Muide, on selgunud sügise esimene langeja. FOXi Lone Star (telekriitikute uue hooaja üks lemmikuid) sai peale teist! osa koondamisteate...

- - -

Lisaks jõudsin Sons of Anarchy 3x02-04 - see kadunud poisi liin on tühjaks pigistatud ja peaks lõppema. Stephen King FTW

Dexter 5x01 - väga ilus, tõmbas pildi kergelt uduseks
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LiveForThis » 05. Oktoober 2010, 01:44

Shit My Dad Says S01;E02 - Jaaah. võib vaadata ja oodata ehk läheb etemaks. Miks see pagana poeg karjuma peab?
No Ordinary Family S01;E01 - Eeem, mida? Chicklis, what have you done?
Family Guy S09;E01 - Parem kui eelmine jubedus, aga jah üldmulje pole eriti tore.

Tundub, et tasub hoopis rahus SN`i, SGU`d, Heroes`i, Scrubs`i, The Shield`i, The Wire`it, Boardwalk Empire`i edasi vaadata ja võib olla teistest vähestest uutest alustada Hawaii Five-O, Lone Star`i, Running Wilde`i ja The Event`iga.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 05. Oktoober 2010, 02:25

terriers 104
the event 102
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa