Selvehall jah!
Mu ema mäletab ka neid aegu, kus pidi kohe poodi jooksma, kui müügil oli viltpliiatseid või muud spetsiifilist tarbekaupa.
Aga muidu vaatasin just:
Boardwalk Empire 1x01
Vägagi põnev ja huvitav draamasari. Sarja piloot jättis igatahes väga hea mulje. Juba
opening theme oli nii ilus, et kutsus lihtsalt vaatama ja tekitas huvi sarja vastu.Need pilvede liikumised, lained ja seal loksuvad
pudelid jne. olid väga efektsed. Ja hea meel on mul selle üle, et Steve
Buscemi mängib peaosas, viimasel ajal on ta mulle väga meeldima hakanud.Rõõmu valmistab ka see, et Michael Shannon lööb kaasa. Oma salapärase iseloomu ja ohtliku meeleoluga suudab ta väga lihtsalt, kuid mõjuvalt vaatajas kõhedust tekitada. Kahju, et ta on filmides alati kõrvalosatäitjaks jäänud, hea meelega sooviks näha teda kord ka mõnd peaosa mängimas. Ning seriaali teeb nauditavaks ka mõnus vanaaegne atmosfäär( 1920-1930ndad)+laulud, mis aeg-ajalt mängivad seal.
Kahjuks rikub selle usutavust kohati ropp sõnavara ja mõne tegelaskuju liiga ameerikalik käitumine ja suhtumine. Muidu on kiiduväärt ka ülejäänud kõrvalosatäitjad. Kuigi sarjas mängib päris suurt rolli poliitika ja ajalugu, ei muutu lugu liiga kuivaks või igavaks. Meeste omavahelised nääklused ja kaklused, perekonna intriigid, peod, seks ja muhe huumor, mis aitavad hoida seda tasakaalus. Kahju on sellest, et Martin Scorsese lavastas vaid esimesese osa, eks näis, kui hästi teised režissöörid sellega hakkama saavad.
Anyway,kavatsen kindlasti jätkata Boardwalk Empire'i vaatamist. Et jätta sarjale arenguruumi, annaks esimesele osale
7½/10