Augustikuus tegin rekordi siiani - 36 filmi, neist 3 rewatchi. Ja 3 korda käisin kinos. Tänu raamatule "1001 filmi mida elu jooksul peab nägema", olen saanud näha igasugust head ja paremat. Kuu lemmikud on:
Augustikuu total oli 39 filmi, umbes 15 "The X-Files" episoodi ja pool "Married with Children" esimesest hooajast (mida sai küll rohkem niisama ühe silmaga vaadatud muu tegevuse ajal). Tegin seekord päevikus ka midagi ennenägematut: panin kuu lemmikutesse filmi, mis esmakordsel vaatamisel minult kõigest 5/10 sai, kuid teisel vaatamisel oma väärtust kinnitas... - "Greenberg".
Augustis kokku 21 filmi, neist parim loomulikult "The Room". Siiski, äramärkimist väärivad veel "Into the Wild", "Across the Universe", "Inception", "Toy Story 3" ja "Adam".
Augustis sai vaadatud 11 filmi. Suurimaks lemmikuks oli muidugi "Enter the Void". Seda olen nüüdseks kokku juba 4 korda vaadanud. Esmakordselt nähtud linateostest pean parimaks Michael Haneke filmi "Benny's Video" (8,5/10).
Septembris 15 filmi, mis pole sugugi paha tulemus minu kohta. Parim oli Scorsese "The Aviator" (10/10). Esmakordselt nähtutest pean parimaks Soderbergh'i linateost "Traffic" (9/10).