Surm matusel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Surm matusel

PostitusPostitas Rain » 18. Aprill 2010, 20:39

Surm matusel
Death at a Funeral (2010)

Aaron (Chris Rock) on härras ja tööd rügav noormees, kes on abielus, kuid ikka veel elab oma isa-ema juures. Kuid kui tema isa sureb, peab just Aaron, pere vanim poeg organiseerima matused ja kutsuma kokku sugulased ja isa tuttavad, kaasaarvatud ka tema venna Ryani (Martin Lawrence), kes on kuulus kirjanik ja pisut rahaga koonerdaja.
Kuid matus läheb juba selle algushetkedel allamäge, matusekorraldaja teeb ühe väga suure vea. Vea, mis ei tohiks mitte ükski matusekorraldaja teha. Peale selle tuleb veel matusele üks müstiline kääbus (Peter Dinklage), keda mitte isegi pereema ei tea, kuid kääbus ise teab hiljuti lahkunust nii mõndagi.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

PostitusPostitas Ralf » 15. Juuli 2010, 02:53

Alguses polnud isegi viga, kuid siis läks muudkui halvemaks ja halvemaks, huumor räpasemaks ning labasemaks. Cast polnud iseenesest kõige hullem - minu meelest on Chris Rock üks naljakamaid praegu elavaid mehi ning James Marsden oli algselt Alan Tudyk'i sisse mängitud rollis täitsa korralik - kuid lugu ise ja farss toimis originaalversiooni maailmas kümme korda paremini ning peldikuhuumorit oli seal tunduvalt vähem... eriti kahju hakkas Danny Gloverist, tualetistseen oli lausa valus. Ja ma ei mäleta, kuidas brittide "Death at a Funeral" lõppes, kuid neegrite variandis oli reaalse kliimaksi puudumine lausa masendav. Ja üks koht, mille peale ma end originaalversiooni vaadates ribadeks naersin, polnud sedapuhku üldse naljakas, hoolimata sellest, et selle hetke keskmes oli täpselt sama näitleja, kes brittide variandiski (Dinklage). Ainus tõeliselt naljakas koht oli hallutsinogeensete ainete mõju all Marsdeni "I'm pregnant?", kui talle öeldi, et ta saab isaks. :D

3/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas 0ll » 05. September 2010, 22:33

Tavaliselt ei loe enne kirjutamist teiste arvustusi, aga seekord jäi Ralfi esimene lause silme ette ja jõudsingi märkamatult lõppu välja... Nüüd ei olegi mõtet filmi pikemalt lahti harutada, sest arvamus kattub pea 100%.
Peldikuhuumori koha pealt - tegelikult oli seda ju sama palju, lihtsalt pisut valesti kirjutatud. Näiteks mainitud tualetistseen oli KOHUTAV peamiselt seetõttu, et Gloveri tegelane oli eelnevalt liiga reipaks tehtud (+Tracy Morgan)
Marsden oli tõesti korralik ja tema stseenid filmi parimad...
3/10
- - -
Roger Ebert 3,5/4
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 795
Liitunud: 07. Detsember 2009, 23:25
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas CM-Girl » 10. Detsember 2010, 21:29

Arvasin, et on ehk hea film aga isegi selliste näitlejatega oli tegemist halva filmiga. Film ei pakkunud midagi uut. Kõige enam meeldis vast Chris Rock.

3/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 28 külalist