Moderaator: Meeskond
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:CM, kus õpid? Vbl sa oled rääkinud ka, aga mul ei tule ette lihtsalt praegu...
CM-Girl kirjutas:Lääne- Viru Rakenduskõrgkool mind ees ootamas.
Forza kirjutas:Kaksikud, miks te õigel ajal kohale ei tule? Jube piinlik oli.
Aktus oli üle prahi, tho. Nalja sai
raiz kirjutas:E-kooliga seoses - on teil ka imeliku kujundusega, mis raiskab kohutavalt aega ning ei saa mitte midagi aru sellest?!
AvP_75 kirjutas:Lisaks sellele hakkan Tartu Ülikoolis jaapani keelt õppima nn külalisüliõpilasena. Esimeses tunnis sai käidud ja kuna ma olen hiragana tähti varem iseseisvalt õppinud, julgen tunnistada, et mõni hetk hakkas tunni ajal isegi igav.
IlseV kirjutas:AvP_75 kirjutas:Lisaks sellele hakkan Tartu Ülikoolis jaapani keelt õppima nn külalisüliõpilasena. Esimeses tunnis sai käidud ja kuna ma olen hiragana tähti varem iseseisvalt õppinud, julgen tunnistada, et mõni hetk hakkas tunni ajal isegi igav.
Umbes kuna sa ennast sellele kursusele registreerisid? Sest kui ma jõudsin arusaamisele, et Tartus on ka võimalik jaapani keelt õppida, oli 50 kohta juba täis ning 40ga midagi järjekorras ootamas.. :S
Igapäevaselt on endal samuti reeded vabad, nädala algus peaks see-eest aga üsna vastupidiseks kujunema.
AvP_75 kirjutas:Nüüdsest olen Tartu Maaülikooli rebane, hakkan õppima majandusarvestust ja finantsjuhtimist.
Rain kirjutas:Mul vend käib ka Tartu Maaülikoolis.
AvP_75 kirjutas:Asjaolu lihtsustab natuke see, et Tamme gümnaasiumis olid majanduse kursused, mida läbisin.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist