[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Mille peale kulutasid täna raha? - - Filmiveeb.ee foorum
Leek on tunduvalt kallim kui näiteks Next, mida ma tavaliselt tarbin (34.- pakk, samas kui Next ja sarnased pedepaberossid on 29 krooni). Kvaliteeti kommenteerida ei oska, kuid kahtlemata igatsen aegu, kui oli võimalik saada pakk Leeki 18 krooniga.
Rain kirjutasCOLONOi jummel, nii palju? Mis te käite Ženja juures v? Võrus saab meestele mingi 75-85 krooni eest ja naistel 125-150 krooni eest.
Anna mulle oma juuksuri number!!
Ok, viimati ostsin bussis ajalehepoisilt Postimehe (pärast seda, kui ta umbes viis minutit mu kõrval oli seisnud ja ulunud: "PALUN PALUN PALUN" ...jap, irl on "ei" öelda tunduvalt raskem kui irc'us).
Nojah, selle ma ei imestagi, kui mul kaks tuttavat tüdrukut tulevad Tallinnast Võrru ja lähevad kohe juuksurisse. Iga aasta on nii olnud, ja pole ka ime miks .