Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Rain » 11. August 2010, 21:53

4YLD5K kirjutas:http://www.imdb.com/title/tt1345836/

on see 100% kindel et Dicaprio mängib Riddler-it ?

Leonardo DiCaprio ... The Riddler / Edward Nygma (rumored)

See pole 100% kindel, kuid arvatavasti.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 13. August 2010, 23:40

Vihkan ämblikke. :'(

Spoiler :
Pilt

Õnneks sel suvel pole neid väga palju näinud.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kickflick » 14. August 2010, 12:17

Tavalisi ämblike ma küll ei karda, nad ei hammusta ega pole mürgised ju. Võtad lihtsalt paberi peale ja viskad aknast välja. :P
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 14. August 2010, 16:28

:? Tundub, et mu Kaspersky litsentsi kehtivusaeg lõpeb peagi ära. Pole ka isu raha eest uuendada. Oskab keegi kogemuste põhjal head tasuta viirusetõrjet soovitada?
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Kidd » 14. August 2010, 16:34

Pixie kirjutas::? Tundub, et mu Kaspersky litsentsi kehtivusaeg lõpeb peagi ära. Pole ka isu raha eest uuendada. Oskab keegi kogemuste põhjal head tasuta viirusetõrjet soovitada?

Kui igapäev porri ei vaata, siis ajab Avast asja ära küll.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 14. August 2010, 16:34

Isiklikult kasutan hetkel Avira AntiVir'i, kuid seda kõigest on demand skännerina - töötab kenasti. Tavaliselt soovitatakse vist aga kõige enam avast!'i - kui on tarvis pidevat süsteemi turvalisena hoidmist, siis oleks see vast way to go... ei kurna ka arvutit väga ära, kui mälu ei peta, siis programmi protsessid võtsid kokku kuskil 15 megabaiti. Mõlemast on väga kasutajasõbralik ja usaldusväärne tasuta variant.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Pixie » 14. August 2010, 16:46

Okei, tänud. :) Paari päeva pärast proovin ära.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Rain » 14. August 2010, 16:51

Endal on ka Avira AntiVir peal, mida ma tegelikult ise pole peale pannud. Arvuti remondimees pani peale, ja soovitas ka veel pealekauba seda, st tasuta viirusetõrjetest.
Mul tegelikult polegi sellist asja nagu viirusetõrjet vaja, varem tegin iga 3 kuu tagant skänni, ja ühtegi viirust ei ole leidnud, niiet nüüd teen iga 6 kuu tagant. :) Pole vaja lihtsalt tundmatutel lehtedel käiia ja tundmatuid faile alla laadida. Ja öösiti magan rahulikult...
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Pixie » 14. August 2010, 16:56

Rain kirjutas:Mul tegelikult polegi sellist asja nagu viirusetõrjet vaja, varem tegin iga 3 kuu tagant skänni, ja ühtegi viirust ei ole leidnud, niiet nüüd teen iga 6 kuu tagant. :) Pole vaja lihtsalt tundmatutel lehtedel käiia ja tundmatuid faile alla laadida. Ja öösiti magan rahulikult...

Eriti nagu võõraid lehti ei külasta ja igale lingile ei vajuta, aga ikka pelgan. Eriti pangas käimise pärast.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas duttiv » 15. August 2010, 13:05

Kui on legaalne Vista või W7, siis hankige endale Microsoft Security Essentials.
sup
duttiv
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas ZeMonsta » 17. August 2010, 04:06

Ralf kirjutas:Vihkan ämblikke. :'(

Spoiler :
Pilt

Õnneks sel suvel pole neid väga palju näinud.

Ämblikuhirmuga seoses tuli otsejoones see meelde:
1. kategooria, 2. ja 3.

Hea, et endal sellist foobiat pole.
Kasutaja avatar
ZeMonsta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 17. August 2010, 14:17

Olen ka nüüd elamuse võrra rikkam. Äike hävitas mu arvuti toiteploki (kui mitte emaplaati jms, hetkel veel ei tea). Tolmu lendas ja tuba oli kärsahaisu täis. Ilmselt langes lahingus ka alles viis päeva tagasi saadud tutikas ruuter. Fuck my life ütleks küll selle peale. Vähemalt toanurgas seisnud vana arvuti ja ruuter aitavad hädaolukorras välja. :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 17. August 2010, 16:14

eerik kirjutas:Olen ka nüüd elamuse võrra rikkam. Äike hävitas mu arvuti toiteploki (kui mitte emaplaati jms, hetkel veel ei tea). Tolmu lendas ja tuba oli kärsahaisu täis. Ilmselt langes lahingus ka alles viis päeva tagasi saadud tutikas ruuter. Fuck my life ütleks küll selle peale. Vähemalt toanurgas seisnud vana arvuti ja ruuter aitavad hädaolukorras välja. :pööritus:

Sarnane olukord ka siin. Uus fancy arvuti sõitis eile piiri taha remonti, sest kohalikud ei oska nii ebastandartset masinat parandada. Istun siin mingi käkiga nüüd. :(
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 17. August 2010, 16:46

Nii et ma ei oelgi poollollakas nagu mu pereliikmed kipuvad ütlema, kui ma paarisekundilise välgu ja mürina vahe tõttu arvuti juhtmed välja tõmban?
Tore. :P

Aga jah, Eerik tunnen kaasa.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 17. August 2010, 21:46

Ega jah, viimasel ajal on elu perse läinud nagu "A Serious Man'is". Augustikuu sündmused: elektrikaabel läks põlema (õnneks olin kodus ja suutsin ära kustutada), koer näris diivani katki, pooleaastane õetütar oleks peaaegu ära lämbunud, ema kaotas töökoha (õnneks saab samaväärse asemele), venna elukaaslane viidi Paldiski maanteele ravile (õnneks mitte midagi väga tõsist), äike hävitas kodutehnikat. Aga ega ma eriti ei hädalda. Pool augustit on veel ees... :pööritus:

Uus toiteplokk pola ka õnneks väga kallis, 400 krooniga saab kätte ja uue ruuteri võib järelmaksuga võtta. Ma tõesti loodan, et muud arvuti komponendid jäid terveks.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline