Vampiirid imevad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Vampiirid imevad

PostitusPostitas Rain » 11. August 2010, 00:19

Vampiirid imevad
Vampires Suck (2010)

"Vampiirid imevad" on naeruvääristav komöödia tänapäeva teismeliste ängistavatest romantilistest filmidest. Becca on rahutu tavaline teismeline, kes peab valima kahe kuuma kuti vahel. Enne, kui ta saab teha oma otsuse, kumba valida, peab ta klaarima oma suhteid kontrollifriigist isaga, kes kohtleb teda kui last. Samal ajal peavad ka Becca sõbrad lahendama oma romantilisi draamasid, kuid lõpuks laheneb kõik kooli lõpupeoks.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 12. August 2010, 02:50

Kurikuulsal paaril pole vahepealse aja jooksul mitte midagu juurde arenenud ja Vampires Suck on täpselt sama huumoorivaene nagu tüüpide eelmised filmid.
Kohutav, lihtsalt kohutav. Juba filmi alguses hakkasin mõtlema, et selle jura asemel oleks mõtekam Twilight 2 ikkagi lõpuni vaadata.
Mõlemad ju parajad paroodiad. Lihtsalt üks neist on ka naljakas. Teadagi kumb.
1/10
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 12. August 2010, 03:48

Üks debiilsemaid filme ever. Trailer oli juba selline, et eitea kas 3 aastase ikka ajab naerma. 1/10
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 12. August 2010, 18:03

Iskumatu jama. Tänu sellele muutus Twilight paremaks. Paroodia naljad imesid vilinal, kuid Twilighti paroodialik või siis komejantlik väärtus seisneb pigem selles, et kõike esitatakse väga tõsiselt, kuid ei aduta, et kogu film tundub terve mõistusega inimesele justkui komöödia, mida tehakse surmtõsiselt.

Huvitav kes annab neile niigi läbikukkunud filmide jaoks raha? Või ise kraabivad kokku ja mõtlevad, et on lollikesi, kellele nende meistriteosed meeldivad? Kindlasti on, aga see on juba naeruväärne. Date Movie veel kõlbas, aga kõik, mis tuli hiljem oli küll nagu surnud kassi auto taga vedamine ja siis loodetakse, et see kellegile ka meeldib.
1/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 12. August 2010, 20:11

Idee on iseenesest hea, aga paroodia jaoks peaksid nad ise olema Twilighti'st üle. Paistab küll jama olevat, kuid millalgi tahaks siiski pilgu peale visata.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 12. August 2010, 20:48

Pilt

Minu arust on vastava duo parim film Meet the Spartans ning sedagi mööndustega. Date Movie vaatasin paar päeva tagasi ära ja tuleb tunnistada, et minu arust oli see kõige rõvedam jälkus mida ma eal olen näinud.

Vampires Suck oli samuti pask, aga mitte sellepärast, et ta oleks rõve, vaid et ta on igav. Kehvad klišeelised naljad, labane peeruhuumor followed by a celebrity reference ja kohutav, kohutav näitlejatöö mille põhjustaks on lihtsalt kohutav, kohutav stsenaarium, mille põhjustajaks on kaks inimest kes teavad huumorist sama palju kui torulukksepp ajukirurgiast.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 12. August 2010, 21:57

ruut kirjutas: põhjustajaks on kaks inimest kes teavad huumorist sama palju kui torulukksepp ajukirurgiast.

Kuld
Mees, sa kuulutad tõde!
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 14. August 2010, 21:31

Ilmselt ei vaevu seda vaatamagi, sest Date Movie oli piisavalt jube kogemus. :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 14. August 2010, 23:43

Ma ka ei saa aru, mis mõttega te üldse seda filmi vaadata tahtsite? See on ju väga 'obvioosne', et film on raudselt täielik filmimaailma häbiplekk. : )
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas lenc » 22. August 2010, 22:56

Spellbound kirjutas:Huvitav kes annab neile niigi läbikukkunud filmide jaoks raha? Või ise kraabivad kokku ja mõtlevad, et on lollikesi, kellele nende meistriteosed meeldivad?

Vaata, kriitikute poolt võivad need filmid küll täielikult maha tehtud olla, kuid stuudiote jaoks pole tegu kindlasti läbikukkumistega

Date Movie - eelarve 20$ milli - box office 84$ milli
Epic Movie - eelarve 20$ milli - box office 86$ milli
Meet The Spartans - eelarve 30$ milli - box office 84$ milli
Disaster Movie - eelarve 20$ milli - box office 34$ milli

Ühesõnaga on nad 90$ miljonist teinud 288$ miljonit. Pole siin midagi imestada, et nad jätkuvalt raha saavad. Ise annaks ka kui kolmekordselt tagasi saaks.
lenc
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Jolt » 22. August 2010, 23:21

Good point. Samas, minu arusaamise kohaselt on filmide eelarvete ümber teadlikult tohutult palju hämamist ja hooti näidatakse mingeid numbreid teadlikult väiksemalt või ka suuremalt (. Tihtilugu ei ole (näiliselt) tootmiskulud ületanud filmid ikkagi tulusad. Ühe asjana kasvõi seepärast, et filmi otsesele eelarvele lisandub reklaamikampaaniale kulutatav raha. Olen kuulnud, ei mäleta enam kust, et stuudio jaoks hakkab film raha tagasi tootma alates hetkest, kui see on eelarve ületanud kolmekordselt.
Aga siis on veel DVDd ja sarnast. Eks ole, kui see investeering ennast ei õigustaks, siis neil tüüpidel seda jura ei võimaldataks toota.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kidd » 23. August 2010, 08:05

Et roosid lõhnaksid ka ka sitta vaja, mina neid "tüüpe, kes enam ühtegi vampiirifilmi välja ei kannata" hukka ei mõista, eriti kui nemad teenivad miljoneid ja enamus lihtsalt targutab tugitoolist :)
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 26. September 2010, 19:21

Zinera kirjutas:Ilmselt ei vaevu seda vaatamagi, sest Date Movie oli piisavalt jube kogemus. :))

Ikka vaatasin, uudishimu tekkis asja vastu, sest üks sõber väitis seda filmi olevat naljakas ja äge. Ta eksis.
0/10 ehk siin keskkonnas siis 1/10.
Totaalne ajaraiskamine.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 14. Oktoober 2010, 16:04

Polnudki nii hull kui ma arvasin. Võrreldes näiteks filmidega "The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It" ja "Stan Helsing" oli see film ikka mõne kraadi võrra parem.
Võrreldes "Twilightiga" oli siin plussiks et Becca(Bella) ja Jacob olid tunduvalt kenamad, samas teistega olid just vastupidi.
Millegipärast tuli tahtmine "Twilighti" uuesti vaadata.(Vaatasin paremad kohad uuesti üle): D. Edward hakkas ka rohkem meeldima.
Isegi oli mõni koht kus ma naerma hakkasin. : D

"Raining men" wtf!? :D

3/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas snufffy » 29. Jaanuar 2011, 22:58

Ma oleks filmi pealkirjaks pannud This Film Sucks
Kasutaja avatar
snufffy
Bond, James Bond