Eks ta ole. Hakkasin ise ka seda mingi 5 aastat tagasi lugema, peale ~25lk lõpetasin ja pole siiamaani enam kätte võtnud...Ralf kirjutasCOLONHakkasin ka Faulkneri "Hälinat ja raevu" lugema, seni on muljed aga kehvapoolsed.
Raamatud
ModeraatorCOLON Meeskond
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Samas minategelane vist muutub raamatu kulgedes, seega tuleb lihtsalt ära kannatada, kuniks Benjy perspektiiv läbi saab...kbong kirjutasCOLONEks ta ole. Hakkasin ise ka seda mingi 5 aastat tagasi lugema, peale ~25lk lõpetasin ja pole siiamaani enam kätte võtnud...Ralf kirjutasCOLONHakkasin ka Faulkneri "Hälinat ja raevu" lugema, seni on muljed aga kehvapoolsed.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Lõpetasin mõni päev tagasi Koji Suzuki "Ring"iga, mis on mul detsembrist saadik käsil olnud, kuid jäi sinnapaika kohutusliku kirjanduse pärast. Tõeliselt hea. Kui peategelane vaatas videot, siis mul käisid külmavärinad üle keha läbi.
Novelli lõpus oli järje "Spiral"i proloog, mis lõppes väga hea cliffhanger'iga ja tekitas küllaltki suurt huvi järje vastu.
Novelli lõpus oli järje "Spiral"i proloog, mis lõppes väga hea cliffhanger'iga ja tekitas küllaltki suurt huvi järje vastu.
Avastan ema vana raamaturiiulit. James Fenimore Cooperi "Hirvekütt" ja "Viimane mohikaanlane" on loetud, ülejäänud kolme Nahksuka juttude raamatut kahjuks kodus pole, pean raamatukokku minema.
Vaatasin, et raamatukogudes on nad lasteraamatute all, ometigi julgen arvata, et osad stseenid on lastele vägagi võikad, ja filmina oleks kohe K-12.
Siiamaani on olnud hea lugemine. Indiaanlased on toredad, ja väga põnev on lugeda seiklusjutte. Tekib küll suur soov autoriga vaidlema kippuda, sest paljud inimkarakterite seletused (eriti "Hirvekütis") on kohati vastuolulised ja ebaloogilised.
Vaatasin, et raamatukogudes on nad lasteraamatute all, ometigi julgen arvata, et osad stseenid on lastele vägagi võikad, ja filmina oleks kohe K-12.
Siiamaani on olnud hea lugemine. Indiaanlased on toredad, ja väga põnev on lugeda seiklusjutte. Tekib küll suur soov autoriga vaidlema kippuda, sest paljud inimkarakterite seletused (eriti "Hirvekütis") on kohati vastuolulised ja ebaloogilised.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Lugesin ka seda mitu aastat tagasi. Ei istunud kohe üldse nii palju kui mäletan, et kindlasti on paremaid raamatuid neist.Kickflick kirjutasCOLONKuna raamatukogust ei osanud antud hetkel midagi eriti valida, võtsin samuti ema vanalt raamaturiiulilt ajaviiteks Markku Koski "Beatles: Ühe ansambli anatoomia". Suhteliselt vana raamat, kuid räägib päris huvitavalt neist ja muidu 60ndate kultuurist.
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Dean Koontzi "Intensity"-st sai esimene pool läbi loetud. See on siis minu jaoks kolmas Koontzi raamat ja mul on raske mõista, miks teda kiputakse vaese mehe Stephen Kingiks nimetama, oskab teine kirjutada küll ja erinevalt Kingist ei ole tema raamatud tuhat lehekülge.
Nauditav rämpskirjandus. Tekkis tahtmine ka "High Tension"-it uuesti vaadata. Kui ma nüüd mööda ei pane, siis Koontz kaevas tolle filmi teinud inimesed kohtussegi, kuna lugu on lihtsalt naeruväärselt sarnane tema raamatule. Nii ta on, jah...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12