Moderaator: Meeskond
damon kirjutas:To: Brixxx - tavaliselt sul on täiskasvanulikumad kommentaarid.
Film on kindlalt maha jätnud oma verstaposti filmitööstuse ajalukku. Nii ülesehituselt, ebaloogilisuselt, karakteritelt, kui ka "otsade" kokku tõmabamise osas (ja küllap võib seda jada veel jätkata).
Võrrelda sellist filmi tavalise actioniga nagu Face/off on suhteliselt mõttetu (mitte, et mul midagi John Woo teoste vastu oleks).
damon kirjutas:DaydreamDiamond muidugi viitas juba, et su kommentaar on intrigeeriv, kuid pean veel lisaks toonitama, et sinu hinne 1/10 on võrreldes sinu teiste filmiarvustustega ebaloogiline.
damon kirjutas:Pulp Fiction on kindlalt üks omapärasemaid ja stiilsemaid filme ning on minu arust oma juba peaaegu 20 aasta vanusele hästi vastu pidanud.
brixxx kirjutas:Sisututvustuses on kirjas, et sai omalajal Oscari originaalsisu kohta, originaalsisu ilmselt toob välja see, kuidas on neli erinevat lugu jaotatud filmi peale, aga tänapäeval ei saa küll öelda, et see enam väga originaalne sisu on, on mitmed Tarantino enda filmid sellise sisu kasutavusega ja on ka nt. ''Vantage Point'', mis mulle enam vähem meeldib, aga siiski arvan, et kui see film oleks loogilise aja üleehitusega ning näitaks kõiki tegelasi paralleelselt, oleks ka see film parem.
Hindeks 1/10.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist