Lelulugu 3

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Lelulugu 3

PostitusPostitas Zinera » 07. August 2009, 16:49

Lelulugu 3

Toy Story 3

Woody (Tom Hanks), Buzz (Tim Allen) ja teised mängukasti tegelased jäetakse lasteaeda lastele mängida, kui nende omanik, Andy, läheb kolledžisse. Sealt saavad alguse ennenägematud seiklused mänguasjade seltsis, et leida endale see õige omanik.

Täielikku tutvustust loe siit.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 16. August 2009, 11:12

Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 09. November 2009, 03:47

Ei jõua ära oodata.

Olen suur "Toy Story" fänn ja sealjuures kindel, et 3D'st hoolimata võib sellest saada minule midagi väga erilist.

Pilt
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ralf » 12. Veebruar 2010, 08:46

Väljas on uus trailer!

Mõned posterid:

Spoiler :
Pilt Pilt Pilt
Pilt Pilt Pilt

Oleks vaid ühel neist RC ka...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Soprano » 17. Märts 2010, 00:18

Ralfi rõõmuks:

Spoiler :
Peter Sciretta kirjutas:Toy Story 3 was great, last 30 minutes were pure brillance. http://yfrog.com/9v8xlj

http://twitter.com/slashfilm/statuses/10586972928

Steven Weintraub kirjutas:Toy story 3 continues pixars streak of brilliance. Last 20 or 30 minutes wrecked me.

http://twitter.com/colliderfrosty/statuses/10587294676

ja video review http://www.slashfilm.com/2010/03/16/pet ... t-showest/
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Kickflick » 10. Juuli 2010, 20:52

Üldiselt meeldis mulle väga, kuigi oleks parema meelega vaadanud inglisekeelset. Ja tõlge tõlkeks, aga laulud oleks võinud siiski kõlada originaalina. Kuid positiivse elamuse sai kätte ja rõõmustav on ka see, et CC Plaza on vahetanud oma 3D prillid kergemate ja mugavamate vastu. :)
8/10
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 19. Juuli 2010, 20:24

Vau... mul pole sõnu. Seda võiks lausa arvutianimatsioonide "Casablanca"-ks nimetada. Liigutav, naljakas, siiras... puhas movie magic. Pean end natuke koguma, enne kui midagi pikemalt kirjutada oskan, kuid ütleme nii, et sa tead, et oled midagi erilist näinud, kui sul pärast filmi garderoobist seljakotti võttes ikka veel pisarad silma tükivad. :)

Minge kindlasti vaatama!

9,5/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Soprano » 19. Juuli 2010, 20:57

Kuid 1. ja 2. osale jääb alla or what? Ning kuidas 3D oli?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 19. Juuli 2010, 21:04

Soprano kirjutas:Kuid 1. ja 2. osale jääb alla or what?

Hea meelega ütleksin, et kolmas ongi triloogia parim, kuid siis tekiks jälle tunne, et teen esimesele ja teisele osale liiga... ütlen siis hoopis, et nad on minu jaoks kõik enam-vähem täiuslikud ning komplementeerivad üksteist. Kui seni on "Toy Story" vähegi korda läinud, siis külmaks ei jäta kolmas kindlasti.

Ning kuidas 3D oli?

Ausalt öeldes olin filmi juba esimestest kaadritest niivõrd investeeritud, et ei pannud 3D'd kuigi palju tähelegi. Üle seda igatahes ei kasutatud, kuid väga torkas see just silma filmi eel näidatud lühianimatsioonis "Day & Night", mis on samamoodi järjekordne Pixari meistritöö. Vaatan tulevikus kindlasti 2D's uuesti ja siis oskaks ehk paremat võrdlusmomenti tuua, aga seda võin öelda, et kui 3D millelegi sobib, siis on need "Toy Story" sarnased filmid. Animatsioon on lihtsalt lummav! Mulle meeldisid tumedamad värvitoonid filmi süngemates stseenides, valgustus - kõik oli kinergasmi tekitav.

--

Tõepoolest polegi sõnu, et elamust vähegi selgelt kirjeldada, sest "Toy Story 3" järel oskad teha vaid erutunud helisid. OOOH!!! AAHHH!! WHOAAAA!!! Meistriteos missugune.

Maksimumpunkte ei raatsinud paraku anda, kuna minu arust jäi mänguasjade suure seikluse lõpp sedapuhku natuke lünklikuks (lõpupoole tuleb mängu deus ex machina) ning mõned naljad ei olnud just kõige paremad, ehkki ma pole ammu nii kõvasti ja südamest naerda saanud ja muidugi nii kõvasti nutta lahistanud kui selle filmi ajal.

Ma ei saa muidugi täiesti objektiivne olla, sest olen neid tegelasi armastanud lapsepõlvest saati, kuid isegi inimene, kes pole varasemaid osi näinud ega hooli Woody'st või Buzz'ist väga, peaks saalist lahkuma nõrkade põlvedega ja märgade silmadega.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kidd » 21. Juuli 2010, 09:13

Ei saa aru, mis selle Leluloo fenomen on? Olen 1. osa näinud ja ei annaks küünemustagi selle eest. :shokeeritud:
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 21. Juuli 2010, 09:50

Kidd kirjutas:Ei saa aru, mis selle Leluloo fenomen on? Olen 1. osa näinud ja ei annaks küünemustagi selle eest. :shokeeritud:

Millal see oli? Mul oli üle kümne aasta täielik blokk Toy Story vastu. See aasta vaatasin 2 esimest ära ja nautisin täiel rinnal. Väga hästi kirjutatud imo.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 21. Juuli 2010, 14:17

Ralf kirjutas:Vau... mul pole sõnu. Seda võiks lausa arvutianimatsioonide "Casablanca"-ks nimetada. Liigutav, naljakas, siiras... puhas movie magic. Pean end natuke koguma, enne kui midagi pikemalt kirjutada oskan, kuid ütleme nii, et sa tead, et oled midagi erilist näinud, kui sul pärast filmi garderoobist seljakotti võttes ikka veel pisarad silma tükivad. :)

Minge kindlasti vaatama!

9,5/10

Hah, tohlakas, sulle isegi ei meeldinud Casablanca.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 21. Juuli 2010, 14:21

Forza kirjutas:
Ralf kirjutas:Vau... mul pole sõnu. Seda võiks lausa arvutianimatsioonide "Casablanca"-ks nimetada.

Hah, tohlakas, sulle isegi ei meeldinud Casablanca.

Jah, aga kas see, et ta mulle ei meeldinud, teeb ta universaalselt vähem armastatumaks kui ta alati olnud on? Sa ju ikka mõistad, et ma hindan "Casablancat" kui väärtfilmi, sellel, et ta mulle isiklikult ei meeldinud, ei oma selle võrdlusega mingit pistmist. :?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 21. Juuli 2010, 20:52

Imo peaks sellise võrdlusega see ikka sulle ka meeldima. Ei võrdleks näiteks filmi a filmiga b, kui film b ei meeldi. Vähemalt mina. Sest sinu arvates ju Casablanca kogu seda praise' ei vääri, seega ei saa Lelulugu ka sellega võrrelda. Vähemalt mina näen asja nii.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 21. Juuli 2010, 21:15

Usu mind, kui ma ütlen, et "Toy Story 3" on arvutianimatsioonide "Casablanca", siis see on väga suur kompliment. See, et mulle endale võrdluseks toodud linateos korda ei läinud, ei oma siinkohal mingit tähtsust. :P
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Järgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 32 külalist