Soprano kirjutas:Kuid 1. ja 2. osale jääb alla or what?
Hea meelega ütleksin, et kolmas ongi triloogia parim, kuid siis tekiks jälle tunne, et teen esimesele ja teisele osale liiga... ütlen siis hoopis, et nad on minu jaoks kõik enam-vähem täiuslikud ning komplementeerivad üksteist. Kui seni on "Toy Story" vähegi korda läinud, siis külmaks ei jäta kolmas kindlasti.
Ning kuidas 3D oli?
Ausalt öeldes olin filmi juba esimestest kaadritest niivõrd investeeritud, et ei pannud 3D'd kuigi palju tähelegi. Üle seda igatahes ei kasutatud, kuid väga torkas see just silma filmi eel näidatud lühianimatsioonis "Day & Night", mis on samamoodi järjekordne Pixari meistritöö. Vaatan tulevikus kindlasti 2D's uuesti ja siis oskaks ehk paremat võrdlusmomenti tuua, aga seda võin öelda, et kui 3D millelegi sobib, siis on need "Toy Story" sarnased filmid. Animatsioon on lihtsalt
lummav! Mulle meeldisid tumedamad värvitoonid filmi süngemates stseenides, valgustus - kõik oli kinergasmi tekitav.
--
Tõepoolest polegi sõnu, et elamust vähegi selgelt kirjeldada, sest "Toy Story 3" järel oskad teha vaid erutunud helisid. OOOH!!! AAHHH!! WHOAAAA!!! Meistriteos missugune.
Maksimumpunkte ei raatsinud paraku anda, kuna minu arust jäi mänguasjade suure seikluse lõpp sedapuhku natuke lünklikuks (lõpupoole tuleb mängu
deus ex machina) ning mõned naljad ei olnud just kõige paremad, ehkki ma pole ammu nii kõvasti ja südamest naerda saanud ja muidugi nii kõvasti nutta lahistanud kui selle filmi ajal.
Ma ei saa muidugi täiesti objektiivne olla, sest olen neid tegelasi armastanud lapsepõlvest saati, kuid isegi inimene, kes pole varasemaid osi näinud ega hooli Woody'st või Buzz'ist väga, peaks saalist lahkuma nõrkade põlvedega ja märgade silmadega.