Megameel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Megameel

PostitusPostitas Zinera » 07. Juuli 2010, 21:05

Megameel
Megamind (2010)

Megameel on geniaalseim kurikael, keda maailm eales näinud. Ja kõige edutum. Juba aastaid on ta püüdnud Metro Cityt igal võimalikul viisil vallutada. Iga katse on olnud kolossaalne läbikukkumine tänu keepi rüütatud superkangelasele Metromehele, võitmatule sangarile kuni päevani, mil Megameel ta järjekordset kurja plaani ellu viies Metromehe kogemata tapab. Ühtäkki pole Megemeelel enam mingit eesmärki. Ta on superpahalane ilma superkangelaseta. Megameel mõistab, et elueesmärgi saavutamine on halvim, mis temaga iial juhtunud. Ta otsustab, et ainus tee tupikust välja on luua uus superrivaal nimega Titaan, kes on suurem, parem ja tugevam kui Metromees iial oli. Titaan leiab aga varsti, et pahalane olla on hoopis lõbusam kui kangelane. Ent tema eesmärk ei ole enam maailma valitseda, vaid see hävitada. Nüüd peab Megameel otsustama: kas suudab ta purustada enda loodud põrguliku olendi? Kas maailma kõige targem mees suudab kordki õige otsuse langetada? Kas kuri geenius suudab saada heaks kangelaseks omaenda loos?

Loe täielikku tutvustust siit
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

PostitusPostitas Ralf » 10. Jaanuar 2011, 10:14

Algas tegelikult päris asjalikult, kuid sain üsna ruttu aru, et vaatan järjekordset Dreamworksi rõigast. Kaks asja ärritasid mind meetult. Esiteks oli see Megamind lausa häirivalt rõve kuju: sinine kõrge kolju, imelik pedofiilihabe ja see lillakas nahavärv. Teda oli suisa ebameeldiv vaadata. Teiseks ei saa ma aru, miks on vaja filmis kasutada niivõrd tuntud laule, mis kõiki juba aastaid tagasi surmani ära tüütasid... "Welcome to the Jungle", "Bad to the Bone", "Highway to Hell", "Back in Black" - nimekiri on lõputu. Jonah Hilli pealelugemine oli õudne ja huumor oli olematu. Olen samas muide märganud, et Dreamworksil on erinevalt Pixarist enamasti äärmiselt tugevad ja sarmikad (= pandavad) naistegelased.

Need mustad moodustised Roxanne'i rindadel nägid küll kangesti nibude moodi välja:
Pilt

3/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas CyberRax » 07. Mai 2011, 13:07

Et peategelase abiline on huvitavam kuju kui peategelane ise peaks üht-teist ütlema. Lugu oli kuidagi... äranämmutatud. Ja "kurikael" ei jätnud mitte kurikaela muljet vaid paistis rohkem suvalises staarisaates osaleja moodi kellel pole eriti annet ega huvi selle vastu mida ta teeb, vaid on huvitatud ainult korraks telekasse pääsemisest.
Oli häid kohti, näiteks avastseen ning nähtamatu auto teema, aga kokkuvõttes üle 4/10 ei annaks.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
CyberRax
Eliit
 
Postitusi: 451
Liitunud: 08. September 2005, 20:39
Asukoht: Tallinn

Re: Megameel

PostitusPostitas Zinera » 24. Juuli 2011, 16:50

4/10

Lõpuks näidati ka pahade tegelaste elu, mis kindlasti on lapste jaoks õpetlik. Lugu iseenesest hea, kuid mõeldud rohkem väikestele lastele.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

Re: Megameel

PostitusPostitas Pixie » 23. Oktoober 2011, 00:28

Mulle just laulud meeldisid. Kulunud, kuid sobisid sinna, kus neid kasutati. :) Megameel ja kogu lugu olid tavapärasest veidi huvitavamad, kuid kokkuvõttes oli film tõsiselt võtmiseks liialt lapsemeelne. Eks see ollagi rohkem neile suunatud. 6/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re:

PostitusPostitas CM-Girl » 20. Aprill 2012, 18:58

Ralf kirjutas: Esiteks oli see Megamind lausa häirivalt rõve kuju: sinine kõrge kolju, imelik pedofiilihabe ja see lillakas nahavärv. Teda oli suisa ebameeldiv vaadata. Teiseks ei saa ma aru, miks on vaja filmis kasutada niivõrd tuntud laule, mis kõiki juba aastaid tagasi surmani ära tüütasid... "Welcome to the Jungle", "Bad to the Bone", "Highway to Hell", "Back in Black" - nimekiri on lõputu. Olen samas muide märganud, et Dreamworksil on erinevalt Pixarist enamasti äärmiselt tugevad ja sarmikad (= pandavad) naistegelased.


LOL. Mul vastupidine arvamus täpselt. Mulle just meeldis peaosalise välimus, cool. Ja samuti meeldisid mulle need lood, mind pole veel need ära tüüdanud, eks ma pole neid lihtsalt väga palju kuulanud/kuulnud. Ja mis puutub naistegelasse, siis ainus mida märkasin olid tema suuuured puusad. :D

Lugu iseenesest meeldis. Igav ei hakanud. Funfun. 8/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 37 külalist