Moderaator: Meeskond
Spellbound kirjutas:Mõte on iseenesest huvitav, aga kas ka teostus seda mõtet huvitavalt rakendab, seda näeb juba paari nädala pärast![]()
P.S Posterid on küll kenad
Zinera kirjutas:
Kenad? hmmm...huvitav arusaam ilust![]()
![]()
Ma arvan siiski, et sellest ei tasuka väga palju oodata, sest tundub tüüpilise kollifilmina, kus keegi lõpuks tapab kollid ära ja film lõppeb nagu tavaliselt...
Spellbound kirjutas:Zinera kirjutas:
Kenad? hmmm...huvitav arusaam ilust![]()
![]()
Ma arvan siiski, et sellest ei tasuka väga palju oodata, sest tundub tüüpilise kollifilmina, kus keegi lõpuks tapab kollid ära ja film lõppeb nagu tavaliselt...
Loota tasub, aga jah kõik märgid viitavad sellele, et ega sellest midagi vapustavat ei tule. On ju ilusad tumedad ja värviküllased posteridEriti liikuv versioon: http://www.worstpreviews.com/images/hea ... oster.html
Hülss kirjutas:Sõber kutsus esilinastusele, mõtlesin, et sitta kah, vaatab siis ära. Enne detsembrit ei plaaninud muidu kinno minna (kui PÖFF välja arvestada).
Spellbound kirjutas:Nii, ja kuidas siis meeldis?
Hülss kirjutas:
Käras küll, selline normaalne segu Alien'ist ja The Descent'ist. Filmil õnnestus korra ehmatada, aga see oli ka tingitud ainult ülekeeratud helist. Pandorum on täis cheap scare'e, mis mulle isiklikult ei istu, sest eelistan pinge kruvimist ja pshühholoogilist ajun***i. Film näeb hea välja, nii valgustuse, värvide ja efektide poolest. Võib soovitada, isiklikult nautisin seda rohkem kui Drag Me To Hell'i. Arenguruumi jäi siiski hulgi, parima katse korral oleks sellest tõeline pärl saanud.
Loop kirjutas:minu arust oli kll õnnestunud
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist