Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas eerik » 04. Juuli 2010, 00:35

eerik kirjutas:America, fuck yeah!

Pilt
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 16. Juuli 2010, 16:56

Mida olen viimasel ajal teada saanud:

1. Naela jalga astumine pole üldse valus, isegi kui see läbistab terve jalalaba.
2. Valus on siis kui 2 minutit maas istuda ja mõelda, kas hüpata või longata.
3. Valu kaob müstiliselt kuni hilisõhtuni, mil kõik tuikama hakkab (enne jõuab käia traumapunktis ja koduaias veel aiatööd lõpuni teha).
4. Mustamäe traumapunktis vihkavad kõik õed kõiki inimesi, kes neid sinna oma hädadega segama tulevad.
5. Mustamäe traumapunktis armastatakse bürokraatiat ja masinlikku käitumist.
6. Mustamäe traumapunktis muutub teetanuse süsti kestvusaeg 2 minutiga 2 aasta võrra. Näide: 5 aasta pealt 7 aasta peale, kui mainisin, mis aastal keskkooli lõpetasin.
7. Ei tohi küsida, mis tõenäosusega võib haava põletik tekkida, sest ega traumapunkti õde analüütik/matemaatik pole.
8. Perearsti õde on ka alati pahas tujus.
9. Perearsti õe paha tuju kaob kui küsida, kas viimane soovib haava näha.
10. Perearsti õde tahab teada, miks traumapunktis süsti ega antibiootikume välja ei kirjutatud, ehk siis esmaabi ei antud, jään vastuse võlgu.
11. Teetanuse süst on valusam kui kõik teised süstid kokku (ma ei mäletanud, et ta nii valus on).
12. Mustamäe traumapunktis võetakse esmaabi andmise eest (visiidi)tasu (juba aastast 2002 või nii).
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 16. Juuli 2010, 17:51

Hmm... kui ma viimati Venemaal käisin ja poest kõige odavama viina ostsin, mis maksis umbes 30 krooni liiter, ei mäletanud ma järgmisel hommikul öösel toimunust mitte midagi ning käsi oli paistes ning valuvaigistina tuli kasutada täiendavat viina kogust. Eestisse jõudes käisin veel mitu päeva paistes käega ringi kuni lõpuks jõudsin arusaamani, et iseenesest see valu ja paistetus mööda ei lähe

Läksin Mustamäe haigla EMOsse (erakorralise meditsiini osakond ehk maakeeli traumapunkt). Kuna tegemist oli novembrikuuga pidin umbes tund aega järjekorras ootama ning jää peal kukkunud pensionäride surmaoigeid kuulama. Umbes iga viie minuti tagant tuli juurde uus pensionär, kes arvas, et tema häda on kõige suurem ning teda peaks järjekorraväliselt teenindatama. "Tulge appi, ma suren" sarnaseid lauseid kõlas mitmel korral. Igatahes, kui olin juba tund aega oodanud jõudis järjekord lõpuks minuni ning siis selgus, et kogu see ootamine oli mõttetu: kui õnnetus on leidnud aset rohkem kui 48 tundi tagasi pole mõtet traumapunkti minna, ei võeta vastu.

Läksin perearsti visiidile, kust sain saatekirja ortopeedi juurde. Õnneks oli tegemist mingi erisaatekirjaga, mis võimaldas järjekorras vahele trügida ning tavapärase paari nädala asemel sain vastuvõtule paari päeva jooksul. Ortopeedi juures polnud kahtlustki: tegemist oli luumurruga ning käsi pandi koheselt kipsi.

Ja niimoodi ma käisingi umbes 10 päeva luumurruga vabalt ringi. Aga ega ma ei hädaldagi...
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 16. Juuli 2010, 19:56

Meet a boy named 'Milo': Microsoft's creepy virtual human (Y)

This is a little creepy and pretty amazing. Microsoft's virtual human -- a character called "Milo" -- made an appearance today at the TED Global conference in Oxford, England. The BBC reports that Milo will react to a person's emotions, body movements and voice when working in conjunction with Microsoft's upcoming Kinect video game device.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hint » 16. Juuli 2010, 20:24

eerik kirjutas:Läksin perearsti visiidile, kust sain saatekirja ortopeedi juurde. Õnneks oli tegemist mingi erisaatekirjaga, mis võimaldas järjekorras vahele trügida ning tavapärase paari nädala asemel sain vastuvõtule paari päeva jooksul.

Eelmine suvi läks jalal kips lõhki suht peale paari päeva, sidusin selle ise üle ja hoidis jalga enamvähem küll, aga igaks juhuks tundus kahtlane + tahtsin niikuinii, et asja vaataks nata kainem arst ka üle, kui see kes jaanipäevapaiku kuskilt peolt kohale kutsuti hiiumaa traumapunktis. Tallinnas perearstilt sain ka selle saatekirja lõpuks kätte, aga siis muidugi selgus, et tervisekindlustus kehtib kõigest 30 päeva peale ajateenistuse lõppu ja mul oli mingi 31. päev umbes. Kuna pappi pritisida polnud suurt võimalik, regasin siis end töötuks(annab automaatse tervisekindlustuse)(selle jaoks ajasin muidgi enne igast pabereid jms ofc pikalt), ootasin veel nädala kuni selle efekt tervisekindlustusse üle jõuab, jooksin uue kirja järele, ootasin veel paar päeva ja lõpuks nägingi selle imemehe ortopeedi ära, võttis aint kuskil 3 nädalat kokku. Lõpptulemus: Rääkis sama juttu, mis hiiumaa tüüp ja uut kipsi ei saanud..
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Ralf » 16. Juuli 2010, 20:40

Protip: kui te juhtute end nii nirusti vigastama, et oleks tarvis õmmelda, siis kasutage lihtsalt Super Attack liimi, säästate end traumapunktis ootamise ajast ja ebameeldivast õmblusprotseduurist. ;-)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas kbong » 17. Juuli 2010, 18:10

Ralf kirjutas:Meet a boy named 'Milo': Microsoft's creepy virtual human (Y)

This is a little creepy and pretty amazing. Microsoft's virtual human -- a character called "Milo" -- made an appearance today at the TED Global conference in Oxford, England. The BBC reports that Milo will react to a person's emotions, body movements and voice when working in conjunction with Microsoft's upcoming Kinect video game device.

Fuck Peter Molyneux. Tüübi käe alt on tulnud ühed parimad arvutimängud ja nüüd raiskab aega sellise sita peale? Fuck M$!
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 05. August 2010, 15:35

Minu blogi hääletajad ei eksi, Andrus Kivirähk on vaimukam kui Mart Juur!

Andrus Kivirähk versus Mart Juur
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 05. August 2010, 17:05

"Andrus Kivirähk - 65 häält (50%)
Mart Juur - 64 häält (49%)"

Aga kuhu 1% jäi?
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 05. August 2010, 18:06

Kickflick kirjutas:"Andrus Kivirähk - 65 häält (50%)

Aga kuhu 1% jäi?

See 1% ei pea kumbagi vaimukaks.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Trash » 05. August 2010, 22:08

Kickflick kirjutas:"Andrus Kivirähk - 65 häält (50%)

Aga kuhu 1% jäi?

Selle said Põrguinglid enesele ja õmblesid vasakule rinnale.

Pilt
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 06. August 2010, 20:05

TV6 reklaam Hauarüüstajale on midagi enamat lihtsalt.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 06. August 2010, 20:58

Forza kirjutas:TV6 reklaam Hauarüüstajale on midagi enamat lihtsalt.

Aga tal on kõige suuremad rinnadx4 8)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 06. August 2010, 21:05

x5 sain ma isegi
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 4YLD5K » 11. August 2010, 21:39

http://www.imdb.com/title/tt1345836/

on see 100% kindel et Dicaprio mängib Riddler-it ?
4YLD5K
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist