Undeclared S1
9/10"Undeclared'i" vaadates oli tunne nagu oleks vana sõbra tagasi saanud, kes "Freaks and Geeks'i" lõppedes kaduma läks. Ja siis sai "Undeclared" ka läbi... Ehk siis nüüd tuleks vist natukene rääkida seda juttu, kuidas nende mõlema näol on tegemist ebaõiglaselt vara katkestatud sarjaga etc. Samas pani mind natuke mõtlema seriaalimängus olnud Kadii postitus, kus ta kirjutas, et vist on isegi hea, et "Freaks and Geeks'i" tehti ainult üks season, sest nii jääb see suurepäraseks. Järelemõeldes vist tõesti ongi nii parem (ka "Undeclared'i" suhtes). Vist...
Twin Peaks 1x01-1x02
Pimedas paraja volüümiga oli ikka täitsa õudne. Kui pärast "Shutter'i" vaatamist polnud vannituppa hambaid pesema minna mingi probleem, siis "Twin Peaks'i" piloti järel pidin selleks päris tükk aega julgust koguma. True story.
Lisaboonusena sain nüüd lõpuks ühe Terminaatori laulu sõnade sügavale mõttele ka pihta. ("Kell sai veerand kaks, päike vajus madalaks, Laura Palmer mõrvati, väikelinn kuid elab edasi...") WIN
Ja lõpuks... parim seep EVER.
GUESS:
BURN, kui arvasite, et "Prison Break". Tegelikult hoopis- wait for it-
Happy Town 1x06
Aga onju, et esimesel pildil olev onkel meenutab ikka päris kõvasti T-Bag'i, kuigi tegelikult pole tegu isegi sama näitlejaga!?
Kui aus olla, siis on minu arvates päris hea, et "Happy Town" cancel'i sai, sest päris ma olekski oma kolm hooaega seda passida viitsinud, et lõpuks Magic Man'i identiteet teada saada. Viimase osa lõpuks see igatahes selguma pidi ja "blow every watcher's mind away". Igal juhul mind täitsa huvitab, mil moel Magic Man'i isik avalikustatakse, sest praeguse seisuga ei kujuta ma eriti muud viisi ette, kui et Magic Man'il lõpuks kõrini saab, et keegi linna johmanitest aru ei saa, et tema see andekas sell ongi, ja siis selle lihtsalt ise kõigile teatavaks teeb.
+Tom Conroy on probabiilselt üks ohmumaid šeriffe seepide ajaloos. Kõige parem twist oleks, kui ta ise Magic Man oleks. Absoluutselt ükski teine variant mu maindi minema ei blowiks.
People.com'is on tihti üleval ühesuguseid riideid kandvate kuulsuste pildid ja siis saab hääletada, millisele kuulsusele antud riided kõige paremini sobivad. (Mitte, et ma seal ise kunagi käiks, ma lihtsalt... tean.

)
Igatahes, kuna ma mõtlesin, et ega Filmiveeb halvem sait ole kui People.com, siis... Discuss.