Moderaator: Meeskond
eerik kirjutas:eerik kirjutas:Eksamiteks mingeid ettevalmistusi ei teinud, panustasin enda loomulikule intelligentsile, ning siiani on tulemus ka vastav olnud...
Matemaatika - 74
Pettumus, lootsin vähemalt 75. Esimene osa oli väga lihtne, kõik ülesanded olid sellised 5-10 minutiga lahendatavad, kuid siiski suutsin ilmselt mõne märgivea tõttu vaid 44 punkti saada. Teine osa oli juba tiba keerulisem. Nagu paljud teised, ei suutnud ka mina geomeetrilise jada summa valemit meenutada. Valikülesanne ei tulnud samuti eriti hästi välja ning kokku tuli teisest osast 30.
Ühiskonnaõpetus - 80
Pettumus, lootsin vähemalt 85. Eriti masendav on arutluse eest saadud 12/20. Kirjutasin teemal "Väljakutsed eesti ühiskonnas" ning mõtteid oli siis ja on ka praegu päris palju, kuid valisin just need, mida ilmselt ei saa otseselt ühiskonna väljakutseteks pidada (nt. kohaliku kapitali puudumine ning suurfirmade ja pankade müümine välismaalastele). Ülesannetest läksid punktid kaduma ilmselt Euroopa Liidu, unitaarriik/föderatsioon teemade juures ning Rasmussen ja Barroso näevad 25x25mm (must-valgel?) pildil üllatavalt sarnased välja.
Geograafia (2009) - 79
Siiani ainus eksam, mille tulemusega ma rahul olen. Mingeid ootuseid mul ei olnud ning selle eksami sooritamise põhjuseks oli, nagu paljudel teistelgi, soov sellest koormast osaliselt lahti saada. Vaja seda eksamit mul ei ole. Ainus, mida ma kahetsen, on kaardil Kamboodža ja Bangladeshi segamini ajamine.
Seniseid tulemusi arvestades eesti ja inglise keele eksamiltelt vastavalt üle 50 ja 70 punkti saada enam ei looda.
Inglise keel - 83
Ei ole jällegi tulemusega rahul. Vahetult pärast eksamit tundsin ennast küll üsna kindlalt ning pärast suulise osa eest saadud maksimumi (20p) lootsin vähemalt 85 punkti skoorida. Inglise keel oli gümnaasiumis üks vähestest ainetest, mille lõpuhinne mul 5 on. Osatulemused tulid: kirjutamine - 17.5; kuulamine - 15.625; lugemine - 13.125; keelestruktuurid - 16.5; suuline - 20. Lugemise osa tulemus võtab küll sõnatuks. Oli ju lihtne... aga???
LiveForThis kirjutas:Stsenaristika, filmiajalugu-ja teooria.
Kõik oleks väga kena kui ilusasti sisse saaksin. Sobilik ala ka minu jaoks, kuigi tasulise koha summa on väga hirmutav. Siiamaani olen kuulnud ainult suurest konkurentsist ja väikesest lootusest, et üldse sisse saada.
Nunnu...
Sisseastumiskatsetega peaks hakkama saama. Kogemusi nagu oleks ja kõik muu on higi, veri ja vaev.
hau kirjutas:Kui väga tahad saad sisse küll.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist