Moderaator: Meeskond
kkssuur kirjutas:Edvard kirjutas:Ainuke, kes neist kolmest näidelda oskab on Rupert Grint.
Ei saa tegelikult niimoodi öelda, Emma Watsonil ikka ilmekust jagub...
Mannavaht kirjutas:Teate mis on huvitav?
Watson on ainuke Harry Potteri triost(Radcliffe, Grint ja Watson), kes ei ole millegi muuga tegelenud. Radcliffe tegi külalisrolli mingis sarjas. Hahaha! Ta oli mingi skaut, kes võttis kondoomi taskust välja. Ma eriti täpselt ei mäleta.Ja ta on mänginud väikest David Copperfieldi. Raamatutegelast mitte mustkunstnikku!
Ja Rupert Grint mängib filmis "Driving Lessons". Ma olen treilerit näinud. Suht normaalne film tundub.
Watson võiks ka midagi kõrvalist teha. Ja muide! Käivad jutud, et Watson ei pruugigi enam 6.filmis mängida. See pole kindlasti 100% tõsi, aga mis te arvaksite sellest kui ta lahkub?
Mannavaht kirjutas:Vanus on tegelikult ju täitsa suva! Tom Felton, kes mängib Dracot on juba 19 või 20![]()
Paljud näitlejad mängivad endast nooremaid tegelasi. Kasvõi Mirtel Pohla ja Kadri Adamson. Paljud väiksemad tüdrukud jäid uskuma, et nad olidki 15-16 kui "Kodu keset linna" algas. Ja nägid kah piisavalt noored välja.
Ning Alan Rickman on üldse 60 ringis, kuid Snape peaks alles 40 millegagi olema.
Emma Watson ei näe muidu kah liiga vana välja. Ta arvatavasti ei taha enam kaasa teha. AGA mina tahaks küll kui arvestada seda kui palju ta iga filmi pealt teenib
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline