Sai lõpuks aega ja see oodatud film ära vaadatud. Olles ise külastanud Nottingham-i ja kuulnud igasuguseid lugusi Robin Hoodist, olin pisut skeptiline, aga umbes peale kümnendat minutit avastasin ennast kinolina poole nõjatumas. Oih...
Minu jaoks räägib film samast Robinist, keda serveeritakse uues kastmes. Võib öelda, et mõnus ja uudne sissejuhatus rahvasuus levivatele legendidele. Ma olen kuulnud, et Robin kohtus Väikese Johniga ületades temaga samal ajal jõge, kasutades selleks maha langenud puud. Sattudes vastamisi hakkavad poisid rammu katsuma. Filmis, aga hoopis... noh kes näinud need teavad, kes veel ei ole, eks siis näevad

Selliseid kastmesse segatud koostisosi oli nii mõnigi veel. See vast muudabki selle filmi nauditavamaks, et sa ei saa 100% kindel olla, mis juhtub, isegi siis kui oled kõigi tegelastega eelnevalt tuttav ja mitmeid sadu Robin Hoodi lugusi kuulnud.
Meeldis veidi vähem, Kui Gladiaator. Muusika kasutus jäi veidi tahaplaanile. Ei olnud filmi ajal sellist tunnet, et oh, lahe soundträck. Ma ei tea, kas ainult mulle tundus, et lõpp käis kuidagi kähku või... Hmm... aga igatahes
Kokkuvõttes
8/10