Mina olen rahul, et Jack ellu jäi.
Olin tegelikult peaaegu kindel, et umbmäärane häma filmist oli vaatajate eksitamiseks ja finaalis jookseb Jack Chloe käte vahel verest tühjaks. Finaaliga ka muus osas rahul - viimase 2 tunni jooksul kõigest üks surnu oli värskendav (ja seegi kellegi teise kui Jacki käe läbi).
Poliitiline "märul" toimis samuti väga kenasti - Cherry Jones (Taylor) ja Necar Zadegan (Hassan) olid võimsad.
Hooaeg kokkuvõttes pooleks - kui kunagi kuskilt 8. hooaja DVD kasti peaks leidma, viskan 3 esimest DVD-d minema, tõsiselt. Täiesti mõttetu jura... algus copy-paste eelmistest hooaegadest, mõlemat jalga lonkav Starbucki tegelane ja redneckid, igavad venelased...
Alates 13. osast keerati tempo peale: Jack ja Chloe läksid hoogu, "head" surmad ja reetmised... Ja
Enter Charles Logan. Gregory Itzin on endiselt tasemel. Nagu madu, kellel rääkides keel suust välja käib. Stseen lipsudega, stseen kui Taylor telefonikõne katkestab, kohtumised Jackiga ja meeleheitlik lõppsõna - jälle Emmy nomm?
Lisaks Loganile andis "24" meile veel 2 väga usutavat "presidenti": Taylor ise ja David Palmer,
kes erinevate küsitluste põhjal ameeriklaste lemmik ekraanipresident. Ma usun tõsimeeli, et tema tegelasel oli Obama kandidaadiks esitamisel märgatav mõju (kindlasti mitte otsustav)Parimateks jäävad esimene-teine hooaeg, mis üritasid mingigi reaalsuse piires püsida, edasi oli lihtsalt puhas fun. Samuti viies, mille vaatasin ära vähem kui 18 tunniga

Ei häbene öelda, et hüvastijätu stseen tõi pisarad silma.
Kordusvaatamisel samuti, see paneb juba pisut muretsema...