Päikesest rammestunud 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Päikesest rammestunud 2

PostitusPostitas Rain » 15. Mai 2010, 19:37

Päikesest rammestunud 2

Utomlyonnye solntsem 2

Kuri Stalin hirmutab inimesi Venemaal, samal ajal natsid edenevad. Vene ohvitser Kotov, kes imekombel pääseb surmaotsusest, võitleb nüüd eesliinil. Tema tütar, Nadia, kes elas üle natside vägistamiskatse, otsutab minna rindele halastajaõeks riskides oma eluga, et päästa teisi. Sõjast laastatud riigis sõdivad endised rahvavaenlased nüüd oma kodumaa eest. Inimesed seisavad ühiselt koos võidu nimel.

Ülevaate kirjutanud: seeru1980

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas seeru1980 » 16. Mai 2010, 12:31

Tegemist on väga hea filmiga, mis haarab sind kaasa oma üllatavalt tõelise sisuga. Lavastaja on näinud antud filmi tegemisel kurja vaeva, et saada kõik asjad õieti ning filmis väljandub väga hästi filmi tegijate sünergia, mis teeb selle filmi huvitavaks. Kindlasti ei tohiks mainimata jätta seda, et filmist kumab välja vihavaen sakslaste(natside) vastu, keda vihatakse surmapõhjani. Samuti fakt, et rindel saadetakse ka alles poisiohtu mehi(Kremli 182.cm paraadpataljon), kes sisuliselt ühe hetkega põrmustatakse. Alatooniks on relvavendlus, sõprus ning eneseohverdus, mis aitab kaasa võitlusele.
Lõppkokkuvõttes võin öelda, et tegemist on filmiga, mida peab vaatama minema. Soovitan seda filmi kahtlemata. Tegemist oli minu jaoks ühe hea sõjafilmi elamusega, mida ma pole ammu kogenud.
Ja hindeks saab see filmi minu jaoks 10/10
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Kasutaja avatar
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist