Kick-Ass: Uus superkangelane

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kick-Ass: Uus superkangelane

PostitusPostitas Rain » 24. Aprill 2010, 22:41

Kick-Ass: Uus superkangelane
Kick-Ass (2010)

Dave Lizewski (Aaron Taylor-Johnson) on tavaline teismeline poiss, kellel on vähe sõpru ning elab oma isa juures ning mis kõige tähtsam, tal puuduvad supervõimed. Sellest hoolimata otsustab ta ühel päeval hakata koomiksikangelaste eeskujul superkangelaseks. Peagi, kui ta on oma "vägitegudega" kuulsust koguma hakanud, kohtub ta endise politseiniku (Nicolas Cage) ja tema 11-aastase tütrega (Chloë Grace Moretz), kes on samuti isehakanud superkangelased ning koos ühendavad nad jõud, et võidelda kurjuse vastu ja peatada ohtlik narkoärikas Frank D'Amico (Mark Strong).

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

PostitusPostitas Silv3r » 25. Aprill 2010, 12:57

Millal see Eesti kinodesse tuleb? :(
Silv3r
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 4
Liitunud: 21. Mai 2009, 16:37

PostitusPostitas Spellbound » 25. Aprill 2010, 15:43

Tundub, et ei tulegi :(
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3527
Liitunud: 01. September 2008, 14:34
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Soprano » 30. Aprill 2010, 10:52

Forum Cinemas Kinoklubi on õnnest oimetu.

KICK-ASS!!!!!! 2010. aasta üks lahedamaid filme jõuab meile peale jaanipäeva! Täpne kuupäev lähitundidel. Südamlikud tänud saatke mõttes ja läbi Facebooki meie sõpradele, tublidele töömesilastele firmast ACME Film!

(Y)

Update:
Film alustab oma võidukäiku Coca-Cola Plaza ekraanil kolmapäevast, 30. juunist. ehk siis esikas kõigi eelduste kohaselt juba teisipäeval, 29. juunil! kuupäev kalendrisse kirja!
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas LiveForThis » 30. Aprill 2010, 10:54

Oo Emm Gee :!:

Ma õnnetu juba arvasin, et seekord peab piirduma monitori ja kehva kvaliteediga.

Me so happy :P :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Ralf » 09. Mai 2010, 02:41

Tiineritest koomiksisõpradele on "Kick-Ass" muidugi nagu märg unenägu, kuid sellegipoolest jahmatab mind, et see film endale nii palju tulihingelisi fänne leidnud on. What's the fuss about (ma ei ütle seda tegelikult üldse halvas mõttes)? Teismeline noormees tõmbab endale kostüümi selga ja hakkab superkangelaseks, samal ajal kui nooruspõlvest saati treenitud tüdruk saab hakkama kümnetel hambuni relvastatud kurikaeltel jäsemete küljest lõikamisega ning loobib aeg-ajalt teravaid roppusi? :)
Miskipärast tegi Soprano mulle etteheiteid, et ma ei oota, kuni film kinodesse jõuab ja seda suurelt ekraanilt ei vaata. Ausalt öeldes arvan, et see on pisut silmakirjalik, sest uute filmide puhul on igaühel omad prioriteedid ja enda arusaam sellest, mis on kinofilm, ja "Kick-Assi" ma selleks ei pea (ning see on üks ta headest külgedest!). Kusjuures filmis ongi vist heal juhul 3 suuremat märulistseeni. Üldjuhul on see just dialoogile ja karakteritele üles ehitatud, mis on äärmiselt tore (seda pidasingi silmas, kui ütlesin, et on hea, et "Kick-Ass" kinofilm pole). Ega poleks haiget teinud, kui Hit-Girl oleks veel rohkem pätte maha koksanud, kuid mulle istuski just vähene action - tegelastevahelised suhted olid siin tunduvalt huvitavamad.
"Kick-Ass"-il on kõvasti ajusid ja südant. Kartsin, et R-rating võib tähendada, et filmis sisalduvad naljad on ehitatud üles vaid roppudele sõnadele ja seksinaljadele, kuid tegelikult on film väga nutikas ja serveeritud must huumor sobis minu maitsele võrratult. Tegelased on meeletult mitmetahulised ja inimlikud. Hoolimata filmi suhteliselt jaburatest sündmustest suudavad karakterid püsida vahetus kontaktis mingi teatud reaalsusega, mida pole niisuguse linateose puhul just kerge saavutada. Eks teatud mõttes mängib selles rolli ka suurepärane cast. Kõik näitlejad sobivad oma rollidesse valatult: Nic Cage pole kunagi niivõrd energiline ja karismaatiline olnud, Chloe Moretz oli oma napist vanusest hoolimata lihtsalt awesome ja minu jaoks värske nägu Aaron Johnson oli üllatavalt muljetavaldav. Samuti meeldisid mulle Christopher Mintz-Plasse ja Lyndsy Fonseca. Mark Strongi mängitud villain oli kahjuks üsna mage, kuid pakun, et probleem oli pigem Strongis endas kui karakteris.
Negatiivse küljena võiks välja tuua ka halvad digitaalefektid. On üks stseen, kus teatud tegelane leekides on, ja see näeb välja nagu multifilm. Samuti oli lõpustseen tehtud päris kehva green screeniga.
Usun, et "Kick-Ass" veel kasvab mu sees, hetkel on suht mixed feelings. Ühest otsast oli siin filmis substance'it rohkem kui oodata osanud oleks, aga samas ei saa ma öelda, et tegu on geniaalse meistriteosega, nagu koomiksitardid paistavad arvavat.
IMDb üks arvustus ütleb muide, et "Kick-Ass" on justkui "Kill Billi" ja "Spider-Man"-i love child. Väga õige.
Muuseas, Filmiveeb on mitme uuema filmiga tõestanud, et maitsed on tõesti erinevad. Kriitikute poolt taevani kiidetud filmid on siin foorumis vahel leidnud võrdselt jahedat ja kuuma vastukaja. Ma ei soovita tegelikult end "Kick-Assi" pärast üleliia elevile ajada. Suure tõenäosusega võid selles isegi pettuda.

6,5/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Malcolm » 10. Mai 2010, 13:35

Ma ei ole Ralfiga nõus. Tegelased polnud minu meelest üldse mitmetahulised, vaid kõige lihtsamad stamposalised, keda kokku toppida. Keskmine kutt, nohikutest sõbrad, ilus ihaldusobjekt koolis, läbinisti paha rikkurist kurikael, tema allasurutud poeg. Ja noh, siis Nicolas Cage koos oma ropendamisega furoori tekitava tütrega. Viimased kaks olid oma grotesksuses ehk kõige omapärasemad, aga ega nad filmile juurde ei lisanud - koosnes see ju suuremas osas ikkagi just nende (koomiksikultuuri ja sellest adapteeritud filmilugude) stampide üle iroonitsemisest. Aga mis ajudest eeskirjutaja rääkis, jääb mulle arusaamatuks. Polnud piisavalt satiiriline ega humoorikas, et mõjuda hea uue nurgana koomiksimütoloogiale, samas polnud ka piisavalt raju, et töötada ladusalt ajud-välja-meelelahutusena. Mitte et ma viimasestki hooliks. Selle ebastandartsuse pealt võinuks ehk hästi lõigata, olnuks sisul rohkem originaalseid nüansse, aga ei olnud tas suurt midagi. Palju vägivalda keskpärase narratiivi saatel ilma lunastava mõtestatuse või piisava huumorita. Mõned pisut haaravamad momendid olid, aga need jäid kaugelt liiga harvaks. Hetkel 5/11.

Ja mis substance'ist sa räägid?
Kasutaja avatar
Malcolm
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 111
Liitunud: 06. November 2009, 15:14

PostitusPostitas KiiZ » 10. Mai 2010, 16:06

Mina ei pettunud, üle ootuste hea oli isegi. Ei nimetaks end koomiksipedeks, kuid teatud huvi siiski on ja minu jaoks kuulub see parimate ja omanäolisemate koomiksifilmide hulka. Kuigi IM2, mida varsti kinno vaatama lähen, pakub arvatavasti küllaltki mõnusat meelelahutust, olen veendunud, et Kick-Ass'ist saadud elamust see ei ületa.

Tegelaste tüüpilisus mind ei häirinud, sest mulle meeldib näha tuttavaid stereotüüpe tuttavates situatsioonides. Näiteks see et ilus tüdruk armub nohikusse, on ette teada ja mina ka ootasin seda, sest kui peategelane juba sümpatiseerima hakkab, siis tahaks ikka, et asjad sujuks ilusti.

Hit-Girli kohta nii palju, et väiksed tüdrukud filmides ja päris elus ajavad mind enamasti närvi ja on küllalt tüütud. Panin tähele, et seekord mitte. Korraks tundsin vist isegi mingit kihelust püksis.

Kahjuks ma ei viitsi rohkem kirjutada.

hea meelelahutus , mulle igaljuhul meeldis :))
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1637
Liitunud: 09. Juuni 2007, 09:06

PostitusPostitas IlseV » 11. Mai 2010, 09:29

Mhm, ei viriseks Kick-Assi üle üldse, sest film oli puhas entertainment, juba esimestest minutitest alates, ning ega miskit deep'i või muud elamust taga otsida pole ka eriti mõtet. Jah, kohati oli ülepingutud muusikaga, et stseene üle dramatiseerida ning muid "vigu" leidsin enda jaoks veelgi, aga kokkuvõttes ei lähe need arvesse, sest mingi aja pärast suudad ikka häid elamusi meenutada.

Chloe Moretz oli obvioosselt otsekohe lemmik, kuid oli ta kinda cool juba (500)'s. Samas ka teised tegelased (Nic Cage), stereotüüpsed või mitte, sobitusid oma rollidesse just enam-vähem sellisena, nagu neid ette kujutanud olin.

Kui natuke aega tagasi sai Iron Man ära vaadatud (jah, ma olin üks vähestest, kes seda näinud polnud) ning arvamus tolle kohta positiivne, siis Kick-Ass langeb umbes samasse kategooriasse. Sweet.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1816
Liitunud: 13. August 2008, 20:12

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 15. Juuni 2010, 11:11

Pole kaugeltki koomiksipede ega midagi aga see film suht rokkis mul sokid jalast. Meelega over the top ja cheesyd stseenid olid täitsa head ja vahepealsed tõsised krimkafilm stseenid olid ka veenvad. Vägev kompott ja tiptop meelelahutus. Osatäitmised olid adekvaatsed. Ootan järge.

8/10
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Zinera » 15. Juuni 2010, 11:19

3/10

Jällegi üks tavaline superkangelasedonniiägedad film...Jättis suht külmaks, hinde sai osaliselt hea filmi idee eest ja nii väheste humoorikate kohtade eest...
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

PostitusPostitas Kickflick » 17. Juuni 2010, 19:31

Heas mõttes jabur film, 11-aastane tüdruk oli lahe oma ropu suu ja agressiivse iseloomu poolest. Aga erilist elamust ei saanud ja teist korda ma seda vaadata ilmselt ei viitsiks. 6/10
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3774
Liitunud: 29. Juuli 2009, 19:53
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Soprano » 30. Juuni 2010, 14:45

Pilt
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 767&ref=mf

Need 3 Superman'i olid eile ainsad, kes esikale kostüümis tulid, kusjuures saalis oli kokku ainult ~20 inimest. Teeb veidi murelikuks, süüdistan jalgpalli.
Tasuta sissepääs muide veel kehtib:
Kõik, kes tulevad täna Solaris Kinno superkangelase kostüümis, saavad Kick-Ass'i tasuta vaatama minna!


Filmile 8 bazookat 10'st
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas Hülss » 02. Juuli 2010, 16:55

Tahaks lähiajal ära vaadata.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1279
Liitunud: 14. Jaanuar 2007, 16:49
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas LiveForThis » 02. Juuli 2010, 17:14

Jõudsime kah lõppude lõpuks kinno kauaoodatut madinat vaatama ja absoluutselt ei pettunud.
Üle kahe tunni sai rahulolevalt naerda ja nautida absurdust väga kena pakendi ja sisuga. Hetkel ei viitsi rohkem kirjutada.

Aga Kick-Ass oli ikka väga KICK-ASS
8 või 9/10
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn

Järgmine

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 39 külalist