rauls kirjutas:Minu arust kõik need lapsepõlve meenutused - eriti see suur läbielamine ja lubamine, et jäävad alati kokku - lõid väga tugeva kontakti. Ja kas sa siis ei märganud, kuidas Linda kohe klammerdus Oscari külge, kui nad taaskohtusid. Ütleks küll, et vaatajaile tehti päris põhjalikult selgeks kui palju õde ja vend üksteisest hoolisid ja see pani ka kaasa elama (lõi kontakti) ja kurbadel hetkedel kurbust tundma koos tegelasega. Pluss sisu oli IMO väga huvitavalt jutustatud.
Hülss, sa pole vist eriti draamast lugu pidav inimene?
Ma märkasin, mulle ei jäänud see külg arusaamatuks.
Ma ei räägi äärmustes. Kui mina ei suuda kontakti luua teatud tegelastega, siis see ei tähenda veel, et ma ei pea draamast lugu või et ma oleksin mingi südametu tuim aedvili. Viimased on minu sõnad, ei pane sulle sõnu suhu.

See, mida film pakkus sisu poolel oli minu jaoks standardne. Mitte nii puudulik, et oleks sisutu ja samas mitte silmatorkav, et liigutaks hingepõhjani. Reaktsioonid on erinevad ja see oli paraku minu reaktsioon.
JazZ- kirjutas:Anyways, on "Enter the Void'i" juures juba enam-vähem kõik, mis ülistada annab, ära ülistatud ja kui esimesed kaks lehekülge selles teemas käis selle kohta tõepoolest põhjendatud ja huvitav arutelu, siis nüüd hakkab asi juba pisut kurjaks kätte minema, nii, et äkki lõpetaks enne ära, kui keegi nutma hakkab (that would be me.)
See on foorum, suvaline debatt või vaidlus ei ole nädala sündmus, selleks see foorum eksisteerib, et oleks võimalik vahetada muljeid. Ja kui jutt läheb pisut keevaliseks, siis sellest pole midagi, kui ei rikuta foorumi reegleid ehk senikaua kuni pole hakatud teineteist lapsikult sõimama. Ma ei tea, mida teised arvavad, aga enamus ajast võib siin foorumis igavusest ära surra, sest debatte ja nö "tervislikke" vaidlusi toimub suhteliselt harva.
Seoses selle ja teise teemaga (2000-2009 kümnendi top 10 filmi)...
Ma ei võta Forzat või kedagi teist siin foorumis sihikule, et lihtsalt näägelda nääklemise eesmärgil. Ma avaldan oma arvamust ja üritan mõista teisi ja nende vastuargumente. Lõppkokkuvõttes ei peagi jõudma üksmeelele, sest kõik see käib foorumi külastamise kogemuse juurde. It's nothing personal. Sarkasmi või torkiva huumori praktiseerimine teeb asja ainult lõbusamaks, aga see pole kunagi seejuures isiklik.
Forza ja Rauls, ning kõik teised, ma lepin sellega, et see on teie aasta film. Agreed to disagree.
Peace.