Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas kbong » 14. Aprill 2010, 00:00

Pilt

Tüdruk jätab poisi maha. Poiss eemaldub lähedastest ning taandub turvaliste koduseinte vahele, kus meeltesegaduses erinevate droogidega eksperimenteerima hakkab. Loomulikult kaob tüübil varsti maa jalge alt ja käega katsutav piir reaalsuse ja psühhotroopsete ainete mõju poolt tekitatud maailma vahel hägustub. Raske on mingit seisukohta võtta. Otseselt külmaks ei jätnud, kuid sarnaselt näiteks Twitchfilm ja Bloody-disgusting arvustajatega kiidusõnadega üle kallama ka ei hakka. Minu silmis pigem minimalistlik draama kui otsene horror. Psühhedeelset horrorit suutis paremini pakkuda pigem Graham Reznick'i I CAN SEE YOU ja seda suudeti isegi niimoodi serveerida, et kangematele meelemürkidele otseselt ei vihjatutki. 3000 dollarit läks igatahes asja ette ja järjekordseks märgiks, et less is more.

NB! Alguses olevat hoiatust tasub tõsiselt võtta, sest pidevalt režissööri kasutuses olev strobo-efekt võib nõrgemad jalust niita.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 14. Aprill 2010, 00:02

Pixie kirjutas:"Philosophy of a Knife"

Oli võimalus vaadata. Nägin kõigest 30+ min, kuid nähtu oli lihtsalt nii kriipivalt jube. Edasi toimuv pidi olema veel jõhkram, kui seeüldsevõimalikon. Võib-olla mõne jaoks huvitav, kuid kindlasti pole film minu jaoks.

(Y)
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas null » 14. Aprill 2010, 12:02

kbong kirjutas:Pop Skull

Viskan ka pilgu peale.
so what
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 14. Aprill 2010, 20:05

Pilt
Grbavica 7/10
Sõja tagamaad, lein, kaotusvalu, vaesus, rikutud inimsuhted ja hävitatud inimesed on väga ehedalt toodud ekraanile, kuigi film ei paku selles vallas palju uut.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 15. Aprill 2010, 01:11

Quiz Show

Mindblowivalt hea. Redford on kõva lavastaja ning ei ole mingi üllatus, et ka tema uut ootan.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas MNC » 17. Aprill 2010, 15:22

Evangelion 1.0 ehk midagi seal oli, aga kahjuks ei olnud eriti palju ning no kurat......üks kerge pano oleks kogu kupatuse palju meeldejäävamaks teinud.

6/10
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Kickflick » 17. Aprill 2010, 16:26

The Secret 8/10

Huvitav, mõtlemapanev ja hästi tehtud dokumentaalfilm, kuigi filmis kõnelejad kippusid ennast kordama pidevalt.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 17. Aprill 2010, 17:31

Kickflick kirjutas:The Secret 8/10

Huvitav, mõtlemapanev ja hästi tehtud dokumentaalfilm, kuigi filmis kõnelejad kippusid ennast kordama pidevalt.

Mulle meenutas "The Secret" kohutavalt top-shop'i reklaami. "See tõesti on nii lihtne ja nii mugav. Alguses ei uskunud ma isegi, et see võiks toimida, aga siis otsustasin The Secret'it proovida ja nüüd olen täiega tegija vend jadajadajada."
Mingi tõetera võis ju selles filmis olla, aga üldiselt oli see imo tsipa ülepingutatud. Selle järgi otsustades võiks väita, et näiteks Haiti'l oli maavärin sellepärast, et kõik seal piirkonnas viibivad inimesed mõtlesid liiga negatiivselt.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ralf » 17. Aprill 2010, 20:24

Pilt

Järgnev lõik ei sisalda otseselt spoilereid, kuid leian, et mida vähem filmist teada, seda suurem on elamus. Ütlen vaid enne veidi paljastavama teksti juurde asumist, et tegu on psühholoogilise thrilleri ja draamaga, kus Cillian Murphy teeb arvatavasti ühe oma senise karjääri meeldejäävaima rollisoorituse. Samuti on järgnevas ka filmi "Psycho" spoiler:

Spoiler :
"Peacockis" teeb Murphy topeltrolli, mängides nii närvilist pintsaklipslasest väikelinnaelanikku John Skillpat, kui ka oma abikaasat Emmat. Nimelt kannatab härra lõhestunud isiksuse käes ning moonlightib omaenda naisena, kandes siis parukat ning meiki (sarnaselt Norman Batesile). Sedalaadi filme on olnud minevikus kõvasti ja sestap lootsin mingisugust originaalset lähenemist juba kordi ja kordi kasutatud teemale. Murphy oli muidugi fantastiline, sest isegi kui Skillpa tundus olevat ohutu tegelane, valdas mind alatasa paranoia, et ta võib teha midagi äärmiselt spontaanset ja/või vägivaldset. Tõtt-öelda oleks ma isegi lootnud, et ta kuidagi täiesti segi läheb. Selliste psychological character study'ide puhul mulle just meeldibki, kui raatsitakse minna äärmusesse.

Ja pole vast mõtet salata, et vaatasin filmi ainult Ellen Page'i pärast. Mul on isegi meeles, kuidas mitu aastat tagasi nägin ta IMDb lehelt, et on seda tegema hakanud. Küll läks ikka aega selle filmiga, ja õiget theatrical release'i see ei saanudki.

Filmi on ausalt öeldes väga-väga raske hinnata. Vaatamisnaudingut ta mulle ei pakkunud, kuid see-eest oli Murphy ju tõesti suurepärane. Samuti meeldis mulle muusika. Jällegi ei pannud ma filmi tiitrite rulludes kinni, kuna see müstiline ja ominous pala oli kõrvadele justkui linnulaul. "Blue Velvet"-is, ühes teises nii-öelda väikelinnafilmis, oli täpselt sarnase tooniga muusika (kui ikka õigesti meeles on).

Hetkel olen sunnitud jääma 5/10 juurde. Kui teile meeldivad psühholoogilised thrillerid, siis vaadata ehk tasub.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kickflick » 17. Aprill 2010, 20:27

JazZ- kirjutas:
Kickflick kirjutas:The Secret 8/10

Mulle meenutas "The Secret" kohutavalt top-shop'i reklaami. "See tõesti on nii lihtne ja nii mugav. Alguses ei uskunud ma isegi, et see võiks toimida, aga siis otsustasin The Secret'it proovida ja nüüd olen täiega tegija vend jadajadajada."

Haha, nüüd tagantjärgi mõeldes meenutab mullegi. :)) Aga jah, päris igat katastroofi ei saa ka negatiivse mõtlemise süüks panna.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 17. Aprill 2010, 20:59

"Dance of the Dead" (2008) 4/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 18. Aprill 2010, 17:03

Pilt

Tekkis isu mingi vähegi keskpärase uuema slasheri järele ning pihku sattus "Sorority Row". Halb ei olnud, väga hea ka mitte.

Selline tavapärane all-female castiga film, kus kogemata sõbranna surma eest vastutavad noored neiud ükshaaval end keebi all varjava pahalase poolt tapetakse. Osatäitjad olid kõik päris sümpaatsed, vaid "Step Up"-i täht Briana Evigan ei meeldinud kohe üldse.

Avastasin pärast, et filmis olnud badassist sorority-emandat mängis "Star Warsi" originaaltriloogias printsess Leiat mänginud Carrie Fisher... ei tundnud teda üldse ära. Tisse ja verd oli kahjuks päris vähe... :(

Muide, "Scream"-i osadest "laenatakse" ebameeldivalt palju.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 19. Aprill 2010, 01:49

Jesse Stone: Stone Cold
Jesse Stone: Night Passage

Jesse Stone: Death in Paradise
Pilt
Päris tugev, eelnevale jääb küll alla. Sisu oli huvitav, lahendus samuti.
Naiste rohkus hakkab pisut häirivaks saama. Huvitav, kuidas edasi minnakse.
Ei saa pikemalt kirjutada, uni tuleb vägisi peale.

6/10
Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Jussu » 19. Aprill 2010, 14:52

Walk on Water

Pilt

Vanemad käisid hiljuti Iisraelis ja tõid kaasa paar filmi, mida kohalik müüja olevat neile soovitanud.

Sisu on üsna intrigeeriv - Holocausti ohvrite pojast Mossadi agent saab ülesandeks sõbruneda Iisraeli tuleva sakslase ja tema varasemalt maale elama tulnud õega. Ülesandeks on saada võimalikult palju informatsiooni nende vanaisa, põranda all varjatava, endiselt elava natsiohvitseri asukoha ja tegemiste kohta. Tutvuse arenedes saab "kohaliku giidina" esinev agent teada veel sakslase homo-staatusest, mis toob kaasa aktuaalse gei vs. hetero konflikti.
Filmi lõppu mainimata saab öelda, et agendi karakter teeb filmi jooksul läbi tubli arengu, millele on hea kaasa elada.

Kenad kaadrid Galilee ja Surnumere piirkonnast. Mõned homoerootilised stseenid. Põnev muusika.

Ühesõnaga omapärane ja vaatamist väärt leid.
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas null » 19. Aprill 2010, 18:34

Pilt

Viimati vaatasin kolm lühifilmi: vend, onu ning nõbu. Kõik väga head. Autoriks Adam Elliot.
so what
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline