The Black Balloon 7,5/10

PS. <--- See
cover on väga petlik. Igaks juhuks mainin ära, juhul, kui keegi arvab, et sisututvustuste lugemine enne filmi vaatamist on nõrkadele. Sest selle kaanepildi põhjal võiks arvata, et tegemist on "The Blue Lagoon'i" rip-offiga või midagi. Aga ei ole.
Umbes selline
cover oleks imo palju tõetruum:
Anyways, on vennad ja ujumine vist midagi, mis igas korralikus Austraalia filmis sees peab olema, vastasel korral on kogu film lihtsalt ebaõnnestunud. (Ok, see statistika põhineb nendel kahel Austraalia filmil, mida näinud olen, aga siiski on see vähemalt siiani paika pidanud.)
"Mina siin, võidurõõmus, sest tegin vennale ujumises täiega pähe."- Jesse Spencer filmis "Swimming Upstream"
"Ujumine on 2/10." -Lucas (aka Rhys Wakefield) filmis "The Black Balloon"
Igal juhul, nagu juba mainitud on kaanepilt petlik. Tegelikult, võiks koguni filmi juures olla ära mainitud, et nõrganärvilistele ei soovitata. Ma ei ole küll rassist, aga Lucase (retarded) venna ühtlane ümin, võib lõpuks üsna närvidele käima hakata.
(*Ok, ok, ma tean küll, et tegelikult ei tähenda rassism, seda, et puudega inimesed ei meeldi, vaid hoopis seda, et paksud ei meeldi.)Sellest hoolimata, on tegu siiski päris armsa filmiga.

(Jap, ma tean täpselt, mis tunne Lucasel kolmandal pildil oli. Sama tunne, mis minul, kui ma kassile samamoodi süstlaga rohtu pidin suhu toppima. Millele kass täpselt sama vapralt vastu võitles nagu Lucase vend Charlie.)
...Lisaks on "The Black Balloon" veel parima
closing-line'iga film, mida näinud olen.
"You just pissed on my leg, didn't you?"