oota, wtf, kas ma saan ka nii aru, et sa räägid, et silent hilli treiler on juutuubis üleval?siilupart kirjutasCOLONNo siis on keegi lolli nalja teinud seal. Sorry vale teate eest!!!
Silent Hill
ModeraatorCOLON Meeskond
http://kotaku.com/5360270/silent-hill-2-movie-official
Imelik, et selle praegu välja kuulutasid, kui Avary ootab kohtu otsust. Loodan, et kõik laheneb kenasti.
Imelik, et selle praegu välja kuulutasid, kui Avary ootab kohtu otsust. Loodan, et kõik laheneb kenasti.
-
PisikeK2tuu
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 30
- LiitunudCOLON 27. Märts 2010, 15:16
-
PisikeK2tuu
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 30
- LiitunudCOLON 27. Märts 2010, 15:16
4 / 10 [/quote]
Siis ei saa ka hinnet panna! Filmi lõppvaatus on alati väga oluline. Üleüldse võiksid sa vahel ka vähe pikemaid kommentaare kirjutada filmide alla.[/quote]
Kui mulle ei meeldind , mis teha ? , mismõttega vaadata filmi edasi kui see sulle üldse ei meeldi ? see et ma filmi lõpuni ei vaatanud et takista mind hinnet panemast .
Siis ei saa ka hinnet panna! Filmi lõppvaatus on alati väga oluline. Üleüldse võiksid sa vahel ka vähe pikemaid kommentaare kirjutada filmide alla.[/quote]
Kui mulle ei meeldind , mis teha ? , mismõttega vaadata filmi edasi kui see sulle üldse ei meeldi ? see et ma filmi lõpuni ei vaatanud et takista mind hinnet panemast .
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
- brixxx
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 927
- LiitunudCOLON 19. Detsember 2011, 12:53
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Re: Silent Hill
Kindlasti üks paremaid õudus filme, eile vaatasin ühte õudukat veel, mis sarnases veidi ''Silent Hill''iga, aga oli ka hea õudukas ''The Dark''.
Peamine põhjus miks on hea õudukas ja üks lemmikuid õudukaid kuna sellel õudukal on sisu ka, mitte nagu nt. ''Saag'' seeria, millel ei ole mingit sisu. Minu arust on õuduka žanris kõige rohkem filme, millel ei ole õiget sisugi, selletõttu vaatan suht vähe õudukaid.
Keskkond oli usutav ja väga huvitav oli vaadata deemoneid ja muid halbu tegelasi, paljud ütlevad, et see film oli väga õudne, minu arust küll eriti õudne ei olnud.
Huvitavad lõpud on õudukatel, tavaliselt jäävad need lahtiseks, nagu ''Silent Hill'' ja ''The Dark''.
Hindeks 10/10.
Peamine põhjus miks on hea õudukas ja üks lemmikuid õudukaid kuna sellel õudukal on sisu ka, mitte nagu nt. ''Saag'' seeria, millel ei ole mingit sisu. Minu arust on õuduka žanris kõige rohkem filme, millel ei ole õiget sisugi, selletõttu vaatan suht vähe õudukaid.
Keskkond oli usutav ja väga huvitav oli vaadata deemoneid ja muid halbu tegelasi, paljud ütlevad, et see film oli väga õudne, minu arust küll eriti õudne ei olnud.
Huvitavad lõpud on õudukatel, tavaliselt jäävad need lahtiseks, nagu ''Silent Hill'' ja ''The Dark''.
Hindeks 10/10.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Muidugi on igaühel neist sisu ja suuremal osal isegi enam kui üks süžeeliin.brixxx kirjutasCOLONmitte nagu nt. ''Saag'' seeria, millel ei ole mingit sisu.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- brixxx
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 927
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Siis sel juhul nõrk sisu, selletõttu meeldivadki rohkem draamad ja action filmid.Ralf kirjutasCOLONMuidugi on igaühel neist sisu ja suuremal osal isegi enam kui üks süžeeliin.brixxx kirjutasCOLONmitte nagu nt. ''Saag'' seeria, millel ei ole mingit sisu.
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Actionfilmid ei ole üldiselt just eriti sisukad. Sae filme pole ma eriti vaadanud ja kui olen peale sattunud, siis vaadanudki ainult surmade tõttu, kuna kõik filmid on omavahel kuidagi seotud ja nagu Ralf ütles, siis on mitu sisuliini ning kuskilt kolmandast osast näiteks vaatamist alustada on üsna keeruline.brixxx kirjutasCOLONSiis sel juhul nõrk sisu, selletõttu meeldivadki rohkem draamad ja action filmid.Ralf kirjutasCOLONMuidugi on igaühel neist sisu ja suuremal osal isegi enam kui üks süžeeliin.brixxx kirjutasCOLONmitte nagu nt. ''Saag'' seeria, millel ei ole mingit sisu.
- brixxx
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 927
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Ma olen viis ''Saw'' filmi vaadanud, seal tuli küll mingi kolmandas osas välja, etRassu kirjutasCOLONActionfilmid ei ole üldiselt just eriti sisukad. Sae filme pole ma eriti vaadanud ja kui olen peale sattunud, siis vaadanudki ainult surmade tõttu, kuna kõik filmid on omavahel kuidagi seotud ja nagu Ralf ütles, siis on mitu sisuliini ning kuskilt kolmandast osast näiteks vaatamist alustada on üsna keeruline.
Spoiler :
Spoiler :
Kui mul oleks 5 senti iga korra kohta, kui Brixxx ütleb, "mind häris...", siis ma oleks juba miljonär
. Vaata ja naudi filme sellisena nagu nad on. Kõik filmid ei peagi ühte moodi ja sinu tahtmist järgi kulgema. Sind nagu häirib iga asi filmi juures, mis ei lähe nii nagu sa lootsid ja võtad kohe 5p filmist maha.