CM-Girl kirjutas:Mis uutesse osadesse puutub siis mulle see uus woman küll ei meeldi .
Hea nuputusülesanne! Mõtlesin selle
womani identiteedile jälile saamiseks välja kõiksugu algortime, aga ükski neist päris kindla lahenduseni viia ei aidanud. Kui arvesse võtta postituse aega ja sõnu
uued osad, oleks mu kõige julgem pakkumine vast Angie, aga võimalike variantide ringdiagrammil moodustaks selle tõenäosus ikka ainult kuskil 17%... Nii et, CM-Girl, juhul kui sa veel mäletad, keda silmas pidasid, siis palun aita selle tegelase avalikustamisega leida mul rahu, et viimaks eluga edasi minna.
Praeguse seisuga on mul juba isegi natuke kahju, et 8. hooaeg viimaseks jääb, olgugi et seda nüüdseks juba üsna piisavalt kedratud on, nii et kõik, kes vähegi võimalik, on ära mõrvatud, vangi saadetud või vähemalt sealt läbi käinud + suhetega on tervele Wisteria Lane'ile vist vähemalt kaks ringi peale tehtud. AGA kui kõik need äärmiselt müstilised müsteeriumid, mis mind ausalt öeldes väga ei huvitagi, välja arvata, on tegu siiski täitsa arvestatava ja mõnusa meelelahutusega. Kindlasti võlgneb see viimasel ajal suure osa tänust eelmisel (?) hoooajal sisse toodud Renee'le, kes, mulle tundub, väikestviisi Edie aseaineks on (kuigi tegelasena meeldib ta mulle Ediest tunduvalt rohkem).
Mis müsteeriumitesse puutub, siis anonüümne kirjasaatja on ehk mõni tegelane, kes 8 hooaja jooksul sarjast läbi käinud on, aga viimases hooajas ennast veel näole pole andnud, (nagu EPIC TWIST: Rex'i surm oli lavastatud!!! vms) või Ben - tähendab, võimalik, et ta tegelikult kirjasaatja pole, aga kindlasti on temaga seotud mingi natuke sügavam taustalugu, sest randoomselt sisse toodud uue tegelasena on ta seni
way liiga supiköögivabatahtlik olnud.