kbong kirjutas:Ta pidi 2004 kevadel toimunud Oscaritel paberilt nominente järgi vaatama
Aga milleks neid pähe tuupida?
hah. nõus. see ei ole küll mingi argument. pea ei ole prügikast.
Moderaator: Meeskond
kbong kirjutas:Ta pidi 2004 kevadel toimunud Oscaritel paberilt nominente järgi vaatama
Aga milleks neid pähe tuupida?
Robert kirjutas:No offence, aga minu arust kõikide nominentide rõõmuga pähe õppimine on friiklik. See-selleks, aga paberilt lugemine nüüd küll mingi argument ei ole.
Robert kirjutas:Nojah, kuigi arvestades seda, et sa ei saa aru sõnapaarist "No offence" ja "friiklik", siis oled sina hoopis see, kes enda pead lohistab mööda Allika tänavat. Ja sellise hoiakuga jätkates saad sa ilma hoiatuseta bänni.
Robert kirjutas:Irw, tegelikult on administraator nö. jumal.
kkssuur kirjutas:Kuulge isandad asi kisub OFFTOPICUCs juba. Saatke pm-e kui tahate.
crackhead kirjutas:Mina näiteks ei tuubi, mind huvitab see lihtsalt niivõrd, et ma õpin seda rõõmu ja huviga.
tam kirjutas:crackhead kirjutas:Mina näiteks ei tuubi, mind huvitab see lihtsalt niivõrd, et ma õpin seda rõõmu ja huviga.
ja rein oksa ei huvita, sa arvad? ta teeb seda raha pärast ning tegelikult tegeleks hea meelega millegi muuga?
ausalt öeldes, ma ei usu sind. et sa oleks võinud kõik need kategooriad koos kandidaatidega kaamera ees peast ette lugeda. ühtegi viga tegemata. :roll:
no offence ofkoors : )
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline