ei ei. sa said valesti aru. kitsarinnaline käis selle kohta, et sa jälestad geisid. aga nagu ma ka kirjutasin, siis on see hoopis teine teema kui Oscarid 2006.kkssuur kirjutasCOLONSa ütlesid, et see on kitsarinnaline arvamus.
Oscarid 2006
ModeraatorCOLON Meeskond
tegelikult mind nagu eriti ei huvita kellegi soolised eelistused, kui ma kellegagi suhtlen. niiet mul jumala savi, kas keegi on gei, lesbi, transseksuaal, bi, hermafrodiit või hetero. kui see mind otseselt ei puuduta, siis mis mul sellest? miks ma peaks neid jälestama? oma asi, mis nad magamistoas (või siis ükskõik kus) teevad. see on täiesti irrelaventne.
mida ma hindan inimese juures on intelligents, huumorimeel, üldse, milline ta on, välimus jne jne. selle järgi ma vaatan, kas ma jälestan kedagi või imtte. ja tegelikult ei saa ma öelda, et ma paljusid jälestaks.
mida ma hindan inimese juures on intelligents, huumorimeel, üldse, milline ta on, välimus jne jne. selle järgi ma vaatan, kas ma jälestan kedagi või imtte. ja tegelikult ei saa ma öelda, et ma paljusid jälestaks.
- crackhead
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 1135
- LiitunudCOLON 04. Aprill 2005, 08:49
- AsukohtCOLON Hirvepark/Siselinna kalmistu/Varblane/Harju mägi
kkssuur kirjutasCOLONJa kas keegi tõsimeeli ei usu Cinderella Mani nominatsiooni või võitu.
Ei, kuna see tuli liiga vara välja ja teiseks ma usun et sellest paremaid filme on küll ja küll, sest kuigi poksistseenid ja näitlemine olid tipptase, siis sedasama lugu on juba liiga paljudes poksifilmides nähtud. Lisaks veel see, et Max Baeri kujutati sellise koletisena. Tõsi on, et ta oli raske iseloomuga mees, kuid erinevalt filmis nähtust elas ta nende kahe mehe tapmist ringis väga üle ja ei poksinud pärast seda karjääri lõpuni täisjõuga. Sama hea oleks olnud näiteks Baerist film teha ja Braddockit s*tapeana kujutada.
offtopic jällegi kahjuks : (
Hermafrodiit on mõlemasooline olend.
Hermafroditismi esineb mitmetes loomarühmades. Kõige tuntum hermafrodiitsete loomade rühm selgrootute hulgas on teod. Kopulatsiooni ajal on üks isend isaslooma osas ning teine emaslooma osas. Hermafroditismi esineb ka kaladel jt loomarühmadel.
Inimeste puhul pole täheldatud täielikult funktsionaalset hermafroditismi koos isas- ja emassugurakkude produktsiooniga. Küll aga võib naistel harvadel juhtudel esineda kõdistist välja arenenud sugutikujuline moodustis ning meestel tupetaoline elund. Paljunemisfunktsiooni neil elundeil siiski ei ole.
Ilukirjanduses ja mütoloogias esineb mitmeid hermafrodiitseid tegelasi. Vanakreeka mütoloogias oli Hermaphroditos Aphrodite ja Hermese laps.
tuleb appi sõber võõrsõnastik ;) või siis wikipedia. vali ise. või okei. ma teen asja kergemaks:kkssuur kirjutasCOLONMis on hermafrodiit.
Hermafrodiit on mõlemasooline olend.
Hermafroditismi esineb mitmetes loomarühmades. Kõige tuntum hermafrodiitsete loomade rühm selgrootute hulgas on teod. Kopulatsiooni ajal on üks isend isaslooma osas ning teine emaslooma osas. Hermafroditismi esineb ka kaladel jt loomarühmadel.
Inimeste puhul pole täheldatud täielikult funktsionaalset hermafroditismi koos isas- ja emassugurakkude produktsiooniga. Küll aga võib naistel harvadel juhtudel esineda kõdistist välja arenenud sugutikujuline moodustis ning meestel tupetaoline elund. Paljunemisfunktsiooni neil elundeil siiski ei ole.
Ilukirjanduses ja mütoloogias esineb mitmeid hermafrodiitseid tegelasi. Vanakreeka mütoloogias oli Hermaphroditos Aphrodite ja Hermese laps.
http://www.oscars.org/78academyawards/noms.html
Leidsin siis ühe lehe,kus on selle aasta oscari nominentide nimekiri.
Endal mingeid kindlaid eellistusi pole, sest peab tunnistama,et pole ühtegi nendest filmidest näinud ja lihtsalt pealkirja ja tutvustuse järgi mulle filme hinnata ei meeldi.
Leidsin siis ühe lehe,kus on selle aasta oscari nominentide nimekiri.
Endal mingeid kindlaid eellistusi pole, sest peab tunnistama,et pole ühtegi nendest filmidest näinud ja lihtsalt pealkirja ja tutvustuse järgi mulle filme hinnata ei meeldi.
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea