Meeleheitel koduperenaised

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas rakitic14 » 08. Veebruar 2010, 17:11

väga huvitav sari iseenesest,ühtegi paha sõna pole
10/10
kas keegi teaks kus internetist neid osasid näha saaks?
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Garli » 26. Veebruar 2010, 07:52

Vaatasin nüüd neljanda hooaja ka ära ja see oli ikka päris halb võrreldes esimese kolme hooajaga. Hooaja ainsateks hiilgehetkedeks olid tornaadoepisood (4x09) ning finale oli kõvasti parem kui enamus episoode selles hooajas.

Loodan, et 5. hooaeg oma ajahüppega on värskem.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 27. Veebruar 2010, 04:00

Vaatan hetkel viiendat hooaega ja huvitav on see, et mu harilik lemmikperenaine Bree on oma kuulsuse ning edu tõttu muutunud täiesti ebasümpaatseks ja Katherine (keda ma varem üldse ei sallinud) omakorda väga meeldivaks.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas KiiZ » 27. Veebruar 2010, 16:08

Ralf kirjutas:Vaatan hetkel viiendat hooaega ja huvitav on see, et mu harilik lemmikperenaine Bree on oma kuulsuse ning edu tõttu muutunud täiesti ebasümpaatseks ja Katherine (keda ma varem üldse ei sallinud) omakorda väga meeldivaks.

Tegelaste sümpaatsus muutub tõesti. Näiteks Susanit ei salli ma enamasti üldse, kuid viimasel ajal pole küll ta vastu midagi olnud. Lynette on vist ainuke, kes koguaeg stabiilselt meeldiv on.

Endal oli ka vist lühike periood, kus Katherine'i sallisin, aga see lõppes kähku.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 27. Veebruar 2010, 17:51

KiiZ kirjutas:Endal oli ka vist lühike periood, kus Katherine'i sallisin, aga see lõppes kähku.

Tr00 story.

Nii, nagu lubatud, siis pusserdasin mingi tegelaste top 10'ne kokku ja üritasin enam-vähem pingeritta ka sättida, aga tõesti, suhteliselt enam-vähem see välja kukkuski.

1. Mrs. McCluskey
2. Carlos
3. Orson
4. Lee
5. Andrew
6. Tom
_________
7. Lynette
8. Gabrielle
9. Bree
10. Susan

Väga võimalik, et mõne varasema lemmiktegelase, keda viimastes hooaegades enam näidatud pole, olen juba ära unustanud. + Nagu te arvatavasti märkate kuulub 7.-10. koht peategelastele, aga erinevalt esimesest kuuest, kelle puhul ma mingi meeldivusjärjestuse üritasin paika panna, lisasin nemad suhteliselt suvalises järjekorras, sest nende meeldivus kipub hooaegade, tegelikult isegi üksikute osadega, suhteliselt kiiresti vahetuma.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ralf » 20. Märts 2010, 18:45

Ja minu kümme lemmiktegelast suvalises järjekorras:
  • Bree Hodge
  • Lee McDermott
  • Karl Mayer
  • Mike Delfino
  • Tom Scavo
  • Carlos Solis
  • Orson Hodge
  • Dave Dash
  • Andrew Van De Kamp
  • Lynette Scavo
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Garli » 20. Märts 2010, 19:52

Carlos Solis
    Tom Scavo
    Mike Delfino
    Karl Mayer
    Rex Van De Kamp
    Orson Hodge
    Edie Britt
    Susan Delfino
    Gabrielle Solis
    Lynette Scavo

Üldiselt.. meeskarakterid > .......... > naiskarakterid.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 20. Märts 2010, 20:17

Carlos
Orson
Paul
Gabrielle
Tom
Mike
Robin Gallagher
Lee
Andrew
Susan (huvitav on see, et Susan on samaaegselt ka üks mu vihatumaid tegelasi)
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 20. Märts 2010, 21:18

Kaalusin ise ka Robini lisamist, kuid siis hakkasin mõtlema, et ta on liiga vähe veel pildis olnud. Vaatame, mis temast hooaja lõpuks saanud on. Uutest (5.-6. hooaeg) on ta kindlasti mu lemmik.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 21. Märts 2010, 11:17

Robinil on lihtsalt kõik head omadused, mida nendel põhilistel koduperenaistel pole. Vaadates IMDB'st cast listi sain aru, et DHW's polegi minu jaoks eriti palju sümpaatseid tegelasi. TOP5 oleks palju lihtsam koostada olnud. Selletõttu ei mõelnudki kaua ja otsustasin Robinile ka koha anda :P
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 23. Märts 2010, 21:04

2/10 topid teil- kus on Mrs. McCluskey? (N)

Igatahes, kui uutest tegelastest rääkida, siis mulle meeldib hoopis Angie... Ja Roy. Roy abieluettepanek oli 10/10- "Will you marry me? ... Answer, my knee hurts!"
Robini kohta nii palju, et Julie Benz on nii hea ja külmavereline näitleja, et esimest korda, kui teda näidati, ei tundnud ma teda üldse äragi. Vähemalt seni, kuni ta rääkima hakkas.

+ Kuuenda hooaja kohta veel:
('ND YEAH- nüüd on spoiler tag'ide taga tõepoolest peidus spoilerid, mitte naljakas pilt või midagi.)
Spoiler :
Pilt
HAHAA, BURN!!!
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas KiiZ » 23. Märts 2010, 21:46

See "If" oli vist üks halvimaid DHW episoode ever. Vähemalt jäi meelde kuidagi.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 28. Märts 2010, 19:46

Spoiler :
The Fairview strangler has been living among the women of Wisteria Lane. He once caught Gabrielle and Carlos in an intimate moment. Bree offered him a job and some dating advice. Susan encouraged his passion for art. Lynette will show him kindness and generosity. But... who is he?

Dvj, teeme ennustusvõistluse!
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas CM-Girl » 29. Märts 2010, 17:51

Seriaal mida väga väha olen vaadanud . Mäletan kui see alles algas ja siis mingi esimest osa vaatasin pikemalt,rohkem pole kauakas vaatama jäänud.
Pole minu jaoks. Lemmikpaarid olid vast Susan ja Mike + Gabrielle ja tema aednik . :D
Mis uutesse osadesse puutub siis mulle see uus woman küll ei meeldi .
Kes teab ehk kunagi hakkan seda otsast peale vaatama,miski pole välistatud. ;-)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re:

PostitusPostitas JazZ- » 11. Jaanuar 2012, 15:24

CM-Girl kirjutas:Mis uutesse osadesse puutub siis mulle see uus woman küll ei meeldi .

Hea nuputusülesanne! Mõtlesin selle womani identiteedile jälile saamiseks välja kõiksugu algortime, aga ükski neist päris kindla lahenduseni viia ei aidanud. Kui arvesse võtta postituse aega ja sõnu uued osad, oleks mu kõige julgem pakkumine vast Angie, aga võimalike variantide ringdiagrammil moodustaks selle tõenäosus ikka ainult kuskil 17%... Nii et, CM-Girl, juhul kui sa veel mäletad, keda silmas pidasid, siis palun aita selle tegelase avalikustamisega leida mul rahu, et viimaks eluga edasi minna. (Y)

Praeguse seisuga on mul juba isegi natuke kahju, et 8. hooaeg viimaseks jääb, olgugi et seda nüüdseks juba üsna piisavalt kedratud on, nii et kõik, kes vähegi võimalik, on ära mõrvatud, vangi saadetud või vähemalt sealt läbi käinud + suhetega on tervele Wisteria Lane'ile vist vähemalt kaks ringi peale tehtud. AGA kui kõik need äärmiselt müstilised müsteeriumid, mis mind ausalt öeldes väga ei huvitagi, välja arvata, on tegu siiski täitsa arvestatava ja mõnusa meelelahutusega. Kindlasti võlgneb see viimasel ajal suure osa tänust eelmisel (?) hoooajal sisse toodud Renee'le, kes, mulle tundub, väikestviisi Edie aseaineks on (kuigi tegelasena meeldib ta mulle Ediest tunduvalt rohkem).
Mis müsteeriumitesse puutub, siis anonüümne kirjasaatja on ehk mõni tegelane, kes 8 hooaja jooksul sarjast läbi käinud on, aga viimases hooajas ennast veel näole pole andnud, (nagu EPIC TWIST: Rex'i surm oli lavastatud!!! vms) või Ben - tähendab, võimalik, et ta tegelikult kirjasaatja pole, aga kindlasti on temaga seotud mingi natuke sügavam taustalugu, sest randoomselt sisse toodud uue tegelasena on ta seni way liiga supiköögivabatahtlik olnud.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist