Hollywoodland

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Hollywoodland

PostitusPostitas Cochrane » 03. Detsember 2006, 01:32

Hollywoodland
Hollywoodland

1950date lõpus leitakse Supermani telesarjas tuntuks saanud George Reevesi (Ben Affleck) surnukeha. Kuigi politsei usub, et tegu oli enesetapuga ja juhtumi lõpetatuks loeb, palkab George´i ema eradetektiiv Louis Simo (Adrien Brody) asja uurima. Detektiiv avastab, et Reevesil oli afäär stuudioboss Eddie Mannixi naisega ja nüüd seab see teadmine tema enda elu ohtu.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17

PostitusPostitas Hülss » 17. Aprill 2007, 06:39

Erinevalt viimaste aastate halvimast "film noir" katsest, Black Dahliast on Hollywoodland omaette mõnus vaheldus. Tasemel näitlejategrupp, alustades Adrien Brody'st, kes hoiab filmi oma õlgadel ja saab sellega väga hästi hakkama. Meeleheitel detektiivi/halva isa rollis oli teda nauding vaadata, väga andekas näitleja, mida tõestab ka Oscar Pianisti eest. Hea etteaste teevad ka Diane Lane, Bob Hoskins ja Jeffrey DeMunn (jah! see on ta nimi). Ben Afflecki Kuldse Gloobuse nominatsioon on aga vaieldab, kuid sai ka tema oma rolliga hakkama.

Filmi lõpp jätab algatatud küsimuse lahtiseks ning annab vaatajale võimaluse ise otsustada, mis ei pruugi just positiivne omadus olla kõigi jaoks, kuid isiklikult ta mind ei seganud. Filmi ta halvemaks ei teinud, arvan ma. Stsenaarium oli hea. Hollywoodland, kui Allen Coulter'i esiemene film, on täiesti õnnestunud teos.

Üks fakt mida ma enne ei teadnud on see, et kuulsa Hollywoodi märgi asemel oli algselt kirjas siis "Hollywoodland", kuniks neli viimast tähte eemaldati 1949. aastal.

Hollywoodland
6.5/10
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1279
Liitunud: 14. Jaanuar 2007, 16:49
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Peterzel » 17. Märts 2010, 22:52

paljutõotavalt algav ilus värviline film noir, hea näitlejatöö Adrien Brody'lt. Edasi hakkab film mõttetult venima ja sisse tuuakse liiga palju kõrvalliine ning asi läheb kompotiks.

4/10
Peterzel
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 78
Liitunud: 22. Oktoober 2007, 11:32


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 47 külalist

cron