Kärbes

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kärbes

PostitusPostitas Priit » 30. Aprill 2006, 17:03

Kärbes
The Fly (1986)

Seth Brundle (Jeff Goldblum) on noor, aga andekas teadlane, kes on muutnud teleportatsiooni reaalsuseks enda erakordse salajase leiutisega. Ta demonstreerib seda ajakirjanik Veronica Quaife'ile, kellega tal algab tuline armuromaan. Iseennast eksperimendi korras teleporteerides juhtub Brundle'iga midagi äärmiselt õudset: temast hakkab läbi piinarikka moondumise saama inimese ja kärbse hübriid, sest toakärbes sattus temaga koos masinasse, mille Brundle teleporteerimiseks ehitas.

Loe täielikku tutvustust siit
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JigSaw » 01. Mai 2006, 12:38

Väga hea sci-fi (kui seda võib nii nimetada) õudukas. Make-up on küll väga hästi tehtud. Väiksena vaadates oli spookey film, nüüd vist pole, aga hea film ikkagi. Tahetakse teha remake ka, kuigi see film on ka remake :D
Change one thing, change everything.
(Muudad Ãŧhe asja, muudad kÃĩik)..."The Butterfly Effect"
JigSaw
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Ralf » 29. Juuni 2006, 12:45

Lükkas paljud inimesed karjääris pulga võrra edasi: kahtlemata on tegu Cronenbergi töö kõige küpsema ja dramaatilisema filmiga; Jeff Goldblum ja Geena Davis teevad oma elu parimad rollid (esimene oleks pidanud lausa kuldmehikese saama) ning film ise on minu jaoks lihtsalt super nii draamana seeditavana kui ka sci-fi horrorina. Vastavalt tujule siis. Tahaks koledasti seda suuremahulist DVD'd, kus pidavat olema oma tunnine dokfilm ja palju mahlaseid väljajäetud stseene.

10/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Milenko » 24. Veebruar 2007, 06:25

see oli film mis ajas v2iksena hirmu nahka :))
Kasutaja avatar
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 15. November 2009, 05:05

David Cronenberg isiklikult on väljendanud soovi teha remake iseenda tehtud 1986. aasta uusversioonist ja kuuldavasti on omakorda Nic Cage öelnud, et tahaks selles peaosa mängida. Eks vaatab, mis sellest tuleb. Tegu on sealjuures põhimõtteliselt mu lemmikfilmiga - ega mul ilmaasjata sellest kaheplaadiline steelbook DVD ei ole ja veel Telepod karbis seitsmeplaadiline kogumik ka.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ralf » 29. Detsember 2009, 19:56

Bubba watching "The Fly"

Muide, soovitan lugeda IMDb kasutaja brundlegregi kirjutatud analüüsi The Annotated Fly. Aitab filmi paremini mõista ja reedab väikeseid geniaalseid detaile, mida naljalt tähele ei pane.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ralf » 06. Märts 2010, 21:53

Tegin filmile täispika helikommentaari. Kui te olete filmi näinud ja soovite ehk sellest rohkem teada saada või siis teile meeldib mu hääl (LOL) või möla, siis võite selle filmiga koos mängima panna ja vaadata, kuidas on.

Märkmed:
* vahepeal kostuvad selle käigus vastikud helid, sest mängisin puust pulgaga, aimamata, et mikrofon ka selle tabab
* põhimõtteliselt peaks helifail ja film ise sünkroonis olema, kui need korraga mängima panete, kuid märkasin miskipärast hiljem, et filmi sekundid jooksevad kiiremini, aga äkki on asi ainult minu DVD's - iseenesest peaks kõik ikka üldiselt klappima
* kaks linki, mis ma lubasin kommentaaris anda:
http://annotatedfly1986.blogspot.com/
deleted scene: http://www.youtube.com/watch?v=QizX5msl-G0

Download (82,4 MB)
*soovitan teha lingil paremklikk ja save link as..., muidu hakkab see võib-olla brauseris mängima

Filmi enda peate kahjuks omal jõul kätte saama... 8)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Gang-pae » 06. Märts 2010, 23:58

Mina olin see esimene, kes ralfilt visatud reha otsa astus. Faktivigadest ja jalakrampidest kubisev möla, mis seosetu plärana tühjusesse lendleb.
Aga tegelikult üks tore ettevõtmine. Ruumi arenemiseks on, kuid julge samm ja huvitav lähenemine, mida just palju ei kohta.
Tekkisid suuremad pausid ja mõnigi fakt korduma. Polnud ühtlust, vaid episoodiline lähenemine. Esimene lammas läheb ikka aia taha.
Nüüd jääme LOTRi triloogi kommentaari ootama, eks ju?
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 07. Märts 2010, 00:43

Tegelikult sulle ei meeldinud lihtsalt film ja arvasid, et asi oli kommentaaris. :D

Võib-olla peaks ikkagi selle essee kirjutama.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Kärbes

PostitusPostitas Rasmus » 14. Mai 2012, 16:30

Hea film. Meeldivalt kaua keskenduti ajale enne deformatsiooni. Ja isegi peale seda ei muundunud ta just liiga kiiresti. Tugev 7/10, kuid minu jaoks jäi kõrgemast hindest veidi puudu.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 40 külalist