Moderaator: Meeskond
kbong kirjutas:Kickflick kirjutas:Ausalt öeldes on mul nulltolerants nii gayde kui lesbide suhtes. Looduse poolt on ette nähtud mehe ja naise vaheline armastus ja seks, mis on püha ja mille eesmärgiks on saada järglasi, luua perekond jne. Aga omasooiharlus on mu arust selle rüvetamine. Samas, nii kaua kuni nad mind isiklikult tülitama ei tule, las olla siis, aga mingeid paraade ja oma avalikku orientatsiooni rõhutamist ma küll ei kannata. Tomatitega pähe sellistele.
Sa tundud väga tark inimene olevat. Ma saan aru, et sa elad kristlikke normide järgi ja kavatsed seksida alles peale abielu, eesmärgiga naisukesega järelkasv tekitada aga on inimesi, kelle jaoks seksuaalsus pole selliste kitsaste piiridega määratletav ning omab kindlasti suuremat rolli kui lihtsalt järglaste saamine. Eks siin tulebki mängu see, kas leppida sellega, et oleme looduse poolt loodud ning jäämegi igaveseks pilvelõhkujates elavateks loomadeks või üritame kuidagi millekski enamaks saada, potensiaali nagu ju oleks.
Kickflick kirjutas:No mu kadunud vanaisa ütles mulle kunagi sellist asja , et... ära puutu kolme asjaga elus kokku, nimelt:
- Pederastia
- Prostitutsioon
- Poliitika
Peata Ratsanik kirjutas:ju sellepärast, et kultuur tekitab tavaliselt ka sallivust...
vägivalla vastu aitavad ju teadupärast kultuur ja armastus,
sallimatus on aga igal juhul vaimne vägivald
null kirjutas:Kas venekeeles polnd mingit sellist ütlust: adin ras ne piederass vms?
Wisegirl kirjutas:Peata Ratsanik kirjutas:ju sellepärast, et kultuur tekitab tavaliselt ka sallivust...
vägivalla vastu aitavad ju teadupärast kultuur ja armastus,
sallimatus on aga igal juhul vaimne vägivald
Ei-ei. Õige on öelda, et kultuur tekitab sallimatust. Alati. Kultuuriga tekib ju "meie" versus "nemad" ehk "meie olema nendest paremad" ja sallimatus ongi sündinud. Suureneb ka grupi enda kokkukuuluvustunne, see aga võrdväärselt sallimatusega.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist