Moderaator: Meeskond
LiveForThis kirjutas:Hetero ja selle üle äärmiselt uhke
Jolt kirjutas:Lihtsalt, mul on sõpruskonnas ka mitu inimest, kes on praeguseks hetkeks sügavalt usklikeks pööranud ning mul on olnud nendega liiga mitu vaidlust, mille lõpptulemuseks on alati see, et nemad kahtlustavad et ehk olen minagi gay ning mina olen vihane, sest argumenteeritud arutlusele lajatatakse alati vastuväited stiilis, et "Piiblis on siiski nii kirjas, et see on väga paha; sarnased inimesed lähevad põrgusse; see on ebaloomulik" jadajada.
Jolt kirjutas:Kuid võibolla oli mu toon tõesti veidi argessiivsem, kui reaalne reaktsioon. Lihtsalt, mul on sõpruskonnas ka mitu inimest, kes on praeguseks hetkeks sügavalt usklikeks pööranud ning mul on olnud nendega liiga mitu vaidlust, mille lõpptulemuseks on alati see, et nemad kahtlustavad et ehk olen minagi gay ning mina olen vihane, sest argumenteeritud arutlusele lajatatakse alati vastuväited stiilis, et "Piiblis on siiski nii kirjas, et see on väga paha; sarnased inimesed lähevad põrgusse; see on ebaloomulik" jadajada.
Jah, mulle on samuti veidi mõistmatud need paraadid, väga ülevoolavalt gay'd tüübid ja sarnane hullabaloo - kuid see on piiratud hulk inimese, kes annavad halva maine laiemale grupile.
LiveForThis kirjutas:Oma äärmiselt uhkega oleksin pidanud selgitama, et uhkust tõstab esile just need paraadid, uhkustamine ja veiderdamine e. nn. kommertsialiseerunud homoseksuaalsus(kui nii sõnastada võiks). Ehk teisisõnu väljendasin end pigem just selle poole esindajate tülgastust tekitava käitumise, mitte tavainimese seksuaalsuse suunas.
siilupart kirjutas:Huvitav on see asi, kas naised võivad ka siin teemas sõna võtta või on see ainult meestele nagu mõeldud?Ma ei ole siiamaani aru saanud kes on biseksuaal..
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist