Suur sekeldus väikeses Hiinalinnas

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Suur sekeldus väikeses Hiinalinnas

PostitusPostitas Ralf » 23. Veebruar 2010, 21:53

Suur sekeldus väikeses Hiinalinnas
Big Trouble in Little China



"Suur sekeldus väikeses Hiinalinnas" on fantaasiarohke seikluskomöödia, mille peategelasest veokijuht Jack Burton (Russell) tiritakse koos semu Wang Chi'ga (Dun) ootamatult Hiinalinna müstilisse hea ja kurja vahelisse võitlusesse. Neetud õel maag Lo Pan (Hong) otsib roheliste silmadega tütarlast, kellega naituda, ning Jack ja Wang peavad päästma nii imeilusa Gracie (Cattrall) kui ka Miao Yin'i (Pai), keda Lo Pan endale ihaldab.

John Carpenteri hoogne seikluslugu ei teeninud küll palju raha kinokassades, ent on alates selle linastumisest kaheksakümnendate keskel saanud menukaks kultusfilmiks ja sellel on lugematu hulk fänne üle maailma.



Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Ralf » 23. Veebruar 2010, 21:55

Kuigi filmi eelarve oli 20 miljonit, peetakse seda sellegipoolest b-filmiks ja sealjuures üheks parimaks, mis eales tehtud. See on tõesti film, mida igaüks nägema peab... vähemalt juhul, kui oskad hinnata head meelelahutust ning sead popkornifaktori reaalsest kvaliteedist kõrgemale. Kurt Russell on siin oma karjääri parimas vormis, huumor ja üleüldine dialoog on ülikõva ("Which Lo Pan? Little old basket case on wheels or the ten foot tall roadblock?") ning korduvaks vaatamiseks kõlbab see kahtlemata. Aeg-ajalt kipun selle filmi juurde ikka ja jälle tagasi tulema, nagu tänagi. Kuld!

9/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas kbong » 23. Veebruar 2010, 22:24

Ei ütleks, et parim b-film aga mälestustes hiilgab küll nagu kullatükk. Eks oma osa ole ka sellel, et esmakordselt sai seda naabripoisi juures VHS pealt nähtud ning tol ajal, seal majas nähtud venekeelse dublaažiga filmid (Mortal Kombat, Cyborg Cop, Cliffhanger, Knights vaid mõnedeks näideteks) on minu jaoks siiamaani kõike muud kui Hiina pask.

Pilt

See vihast õhku täis minev tüüp on vast kõige eredamalt meeles:

Pilt
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1882
Liitunud: 25. Detsember 2005, 20:14
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 63 külalist