Moderaator: Meeskond
"Kuidas sooritada täiuslikku mõrva" oli taevas vana tuntud mäng. Mina valisin alati jääpurika: relv sulas üles.
Zinera oma blogis kirjutas:Lavastajaks on Petet Jackson
Malcolm kirjutas:Zinera oma blogis kirjutas:Lavastajaks on Petet Jackson
Ma ei hakka kõiki kirjavigu, stiililisi möödapanekuid ja muidu madalalaubalisi mõtteavaldusi välja tooma, aga see koht pani küll küsima, kas sa oma tekste üle ka vaatad? Mul tuleb ka vahel totakaid näpuvigu sisse, aga ma üritan juba puhtalt austusest lugeja vastu korralikult üle kontrollida.
Film mulle ei meeldinud, emotsionaalne mõjuvus tuli mõistuse arvelt, Jackson oli kõigega üle pakkunud ning kahjuks taandus suur osa ekraanil vilkuvast tühjavõitu butafooriaks või ühemõtteliseks ballastiks, mis jättis vaatajale hollywoodilikult napil kombel tõlgendamisruumi. Ei suutnud ka kiiduväärt näitlejatööd seda kahetunnist vaatamist päästa. Kahju. Arvustus siin. 6/11
- Susie on lahkunud taevasse, kullake.
- Lindsey ütles, et taevast pole olemas.
- Hea küll, siis ta on surnud.
- Sina sured ka varsti.
- Miks sa seda arvad?
- Sest sa oled vana.
- Yeah, Susie is gone to heaven, sweetheart.
- Lindsey says there is no heaven.
- Allright then she is dead.
- You will also soon died.
- Why do you say that?
- Because you're old.
Technology doesn’t just ruin the look of the film, the score by Brian Eno is among the worst I’ve ever heard. With the clang of an industrial synth sounding everything the killer is seen I half expected to discover the rapist revealed as Trent Reznor.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist