[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Hawai^^ kirjutasCOLONTO : IlseV
Ee.. roheline on lihtsalt minu lemmik värv, ja loogoliselt siis ma tohin sellega kirjutada, kui on ka foorumis võimalus kirjutada rohelisega, ei tea miks ma peaksin kohe välja paista tahtma??
Hm, ma ei tea, kas mu küsimus mõjus negatiivse alatooniga, aga see põhines tõesti huvist, mitte millelgi muul eesmärgil.
Vabandust, aga miks ei saa bänni (ilma nimesid nimetamata) inimesed, kes risustavad filmide arutlusteemasid mõttetute kahe- või kolmesõnaliste postitustega? Tõepoolest, mulle jääb natuke mõistmatuks, miks adminnid nii bännimisvõimetud on (natuke irooniline tähelepanek, arvestades mu enda praegust staatust). Naasen pärast õhtust uinakut foorumisse ja see on sõna otseses mõttes paska täis.