Moderaator: Meeskond
Palun andke mulle andeks, aga tüli ma pole küll tahtnud norida. Mälu värskenduseks tooks välja need laused minu postitustest, mis tekitasid tüli millegipärast:Jolt kirjutas:Rauls, ma ütleks, et tüli norimisega alustasid just sina ise. Lihtsalt liiga mitmed su kino-teemalistest kommentaaridest on olnud kaasfoorumlasi hukkamõistva alatooniga. Selles, et sinule kino meeldib ei ole midagi häbiväärset. Lihtsalt kogu see "noo jah, aga tegelikult oleks õige ikkagi kinoni oodata, kaks kuud ei ole ju palju ja mina igatahes ootan küll kinoni ära" muutub ühel hetkel üheülbaliseks ja seejärel häirivaks.
rauls kirjutas:Kurb, et paljud vaatavad "A Serious Man'i" koduste vahenditega ära, kui on teada, et film jõuab nii kui nii märtsi algul kinodesse.
rauls kirjutas:Ikkagi, kui on teada, et mingi kõva film (nt "A Serious Man") linastub varsti kinos, siis võiks ju selle aja ära oodata!
Olen vist päris ülbe tülinorija või mis? Tegelt ei soovinud kaasfoorumlasi antud postitustega hukka mõista, vaid tahtsin sõbralikult tögada nende kannatamatust. Saatuse irooniana võeti "A Serious Man" kinokavast maha . Mulle meenub peale selle vaid 1 juhus, kus ma nii öelda heitsin ette foorumlastele, et ei oodata ära filmi kinno jõudmist. Ma pole kunagi ennast tundnud teistest paremana või ülevana, kuna mul on omad põhimõtted filmide vaatamise osas. Tehke, mis tahate, aga ärge hakake mõnitama kinos käimist! See ei ole FILMIveebile kohane.rauls kirjutas:Tehke, mis tahate, aga minu arust peaks parimate filmide esilinastus ikkagi kinos toimuma. Ma ei räägi siin suvafilmidest, vaid ikka tegijatest.
See lause jäi natuke segaseks.Jolt kirjutas:Teisalt, see reaktsioon ei ole praeguseks hetkeks enam ammugi proportsionaalne raulsi jutu järjepidevusest tekkiva tüdimusega.
rauls kirjutas:Kinopõlgurid on need, kellele põhimõtteliselt ei meeldi kinos käia. Kui meeldib, aga lihtsalt pole võimalusi/raha, siis ei tee sinust põlgurit .
Sa võtsid minult sõnad suust.Kickflick kirjutas:Pff, siin võib rääkida millest tahab ja palju tahab ju, v.a. illegaalsed tegevused, nii et miks tekitada tühja kära kinos käimistest
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline