Ma kasutan järgmisi:
Launcher
Smart Launcher 3
Eelmisel telefonil kasutasin Apex Launcherit, aga Smarti puhul meeldib selle innovaatiline kujundus ja rakenduste automaatne jaotumine kategooriatesse.
+
Hi Locker
Eelmisel telefonil mingit lock screen appi ei kasutanudki, aga uue oma osutus nii igavaks ja tühjaks, et püüdsin mingi ägeda leida ja see on tõesti võrratu. Näitab parasjagu mängivat laulu (teiste lockerite puhul ei saanud seda toimima nii nagu tahtsin), ilma jne ning tervitab ka.
Muusika
BlackPlayer EX
Pole eriti palju proovinud neid. BlackPlayer on kuidagi südamelähedaseks saanud. Eelmisel telefonil oli Shuttle. Eks nad kõik ole suhtkoht ühesugused. Pulsar on ka sümpaatne.
Ja muidugi Spotify!
Videod
VLC. Kindlasti leidub asjalikumaid, aga ma nagunii ei vaata videofaile telefonist, seega väga polnud vaja kammida vms.
Facebook / Twitter
Varem kasutasin tavalist Facebooki appi, aga vahetasin Metali vastu välja lootuses, et aku kestab paremini, sest Facebooki enda oma pidavat ropult koormav olema. Metaliga saab ka Twitterile ligi, nii et kaks kärbest ühe hoobiga. Twitteri appidest on muidu Flamingo väga hea.
Mängud
Tegelikult ei mängi eriti, aga praegu meeldivad Chameleon Run ning sõnamäng Ruzzle. Ja Meditation Game on kiiresti armsaks saanud, sest nii võrratult rahustav. QuizUpist ei saa samuti üle ega ümber, kuigi see vist tehniliselt pole mäng.

Ajaliselt olen vist kõige rohkem mänginud Jetpack Joyride'i ning Shadow Fight 2.
E-mail, kalender
Google'i enda rakendused.
Kaamera
Telefoni enda oma + Camera Zoom FX, aga ma pole veel testinud, kumb paremaid fotosid teeb.
IRC
HoloIRC. Varem oli AndroIRC, nüüd proovin seda. Ei oska veel hinnangut anda kahjuks.
Hooldus
CCleaner, All-in-One Toolbox, Greenify.
Raamatud
eReader Prestigio. Mitte et ma väga loeks telefonist.
Failid
MK Explorer.
Muu
DailyArt, Brilliant Quotes. Viimast olen väsimatult kasutanud juba aastaid, näeb home screenil pidevalt uut head suvalist tsitaati, mille üle mõtiskleda.

Eks igasugu muid on veel, aga need on põhilised.