Minu hääle saab:

Vahel ei meeldi, kui need pähklid hammaste vahele kinni jääb ja kui see kõva peaks olema, ei kannata seda üldse väga süüa, aga maitseb igatahes kõige rohkem vist. Teisteks lemmikuteks Bounty ja Mars.
Moderaator: Meeskond
<lostinthemist> kell on 2:42
<lostinthemist> on aeg... Tuplat süüa.
Garli kirjutas:Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl. Ma küsin seda, sest mul ei õnnestu sellest guugeldades isegi mitte ühtegi pilti leida ja olen kahtlema hakanud, kas see üldse päriselt eksisteeris.
Level kirjutas:Garli kirjutas:Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl. Ma küsin seda, sest mul ei õnnestu sellest guugeldades isegi mitte ühtegi pilti leida ja olen kahtlema hakanud, kas see üldse päriselt eksisteeris.
See oli vist Marabou vms jms asjadega ühes pundis.
Garli kirjutas:Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl.
Garli kirjutas:Level kirjutas:Garli kirjutas:Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl. Ma küsin seda, sest mul ei õnnestu sellest guugeldades isegi mitte ühtegi pilti leida ja olen kahtlema hakanud, kas see üldse päriselt eksisteeris.
See oli vist Marabou vms jms asjadega ühes pundis.
Mingite asjadega oli pundis küll, aga mitte ühegi teise nimi ei meenu. Ühel oli roheline paber, seda mäletan. Marabou polnud päris kindlasti.
rauls kirjutas:
Kes siis Tikot ei teaks!
Garli kirjutas:Palun ütle mulle, mis musta maagiat sa selle leidmiseks kasutasid. Kui guugeldasin "tiko chocolate bar", siis ei näinud mitte ühtegi sobivat vastet.
rauls kirjutas:Garli kirjutas:Palun ütle mulle, mis musta maagiat sa selle leidmiseks kasutasid. Kui guugeldasin "tiko chocolate bar", siis ei näinud mitte ühtegi sobivat vastet.
Panin Google'i pildiotsingusse sõnapaari "tiko chocolate"
Ralf kirjutas:![]()
Ralf kirjutas: Šokolaadist rääkides ei saa üle ega ümber Kinderi omadest. Bueno ja Delice.
Kunagi meeldis see Kinder Country ka, aga pole toda näinud enam poodides...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist