Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 18. Detsember 2009, 22:22

Punase väljaku kohal nähti UFOt?
Nad tulevad!

Mul on igatahes fooliumist müts valmis tehtud ja veeklaasid üle maja igale poole paika pandud, pesapallikurikas käes. Koerad panin ka kuuri ja iga pereliige sai ise valida, mida õhtusöögiks tahab.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ronet » 18. Detsember 2009, 22:45

Ralf kirjutas:Punase väljaku kohal nähti UFOt?
Nad tulevad!

Mul on igatahes fooliumist müts valmis tehtud ja veeklaasid üle maja igale poole paika pandud, pesapallikurikas käes. Koerad panin ka kuuri ja iga pereliige sai ise valida, mida õhtusöögiks tahab.

goa'uldid in the house
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 18. Detsember 2009, 22:46

Level kirjutas:
Ralf kirjutas:Punase väljaku kohal nähti UFOt?
Nad tulevad!

goa'uldid in the house

LOL, ma mõtlesin täpselt sama asja, kui telekast näidati seda uudist. :)) So, Stargate is da reaaal after all!!!
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 19. Detsember 2009, 01:19

IlseV kirjutas:Jõulud tulevad ja sellega muutuvad kõik konkreetselt grammi võrra laisemaks, vähemalt õpetajad ning õhust välja käidud idee vaadata filmi - mis filmi - a mul on Spirited Away kaasas, ütles klassiõde - whoa, aga vaatame siis seda - ouu, see on juu elu hääkas film - jaa, mulle ka meeldib - paaaaluuun vaatame seda - õõõpetaja, kas me võime täna filmi vaadata - saigi teoks ... Jõulud tulevad.

Heh, eile seda postitust lugedes, tekkis kohe päris masekaz tunne, sest hoolimata lähenevast vaheajast ja jõuludest, ei oldud meil seni veel üheski tunnis isegi üritatud teha nägu, et midagi üldse teistmoodi oleks kui tavaliselt. (See on üks paljudest perioodõppe võludest- kui hinded väljas, siis tulevad lihtsalt uued ained ja siis kohe uue hooga edasi. Jeptiduu.) Siiski õnnestus üllatuslikul kombel täna umbes pooltes tundides asi nii kaugele viia, et õpetajad lasid meil lihtsalt laulda (jah, see on üks viise, kuidas meie klass üritab õppetööst pääseda- kui on täiesti kindlaks tehtud, et õpetajal pole mingit kavatsust meid lihtsalt tunnist ära lasta, läheb lahti lunimine "õpetaja, palun laulame!"). Niisiis- there really IS God. (Ja tal on sügavalt ükskõik, et "Supernatural'is" Samile ja Deanile selles maailmalõpujuras ta abi ära kuluks, sest ta on liiga ametis, et koolides õiglus jalule seada.)
Igatahes ainult kolm päeva veel koolis käia. Ja nädala pärast ongi juba jõulud läbi (väiksena tundus see nädal pärast jõululaupäeva üldse kõige masendavam aeg aastas. Nüüd enam mitte- peaasi, et magada saab.) ;-)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas IlseV » 19. Detsember 2009, 15:08

JazZ- kirjutas:... Enda arvates pole küll kunagi kuidagi väljendanud, et Kanal 2 või Tv3 ETV'st mingit pidi paremad oleks. Siis, aga käis läbi mõte, et kust otsast siis ETV linateos on. Ja siis lõpuks koitis: ETV- Enter The Void.

Haha, ka mul oli esialgu wtf? moment, et mis selle ETV-ga siis nüüd on, aga indeed-indeed - Enter The Void.

Ning seoses jõuluteemaga oleme me praegu koolis osade jaoks niivõrd palju filme vaadanud, et sellest juba tüdinud ollakse. Teie omade laulmist oleks aga naljakas vaadata olnud, omapärane lahendus õppimisest pääsemiseks igatahes.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 19. Detsember 2009, 15:18

Segaduse vältimiseks oleks ehk mõistlikum kasutada akronüümi EtV.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 19. Detsember 2009, 19:35

Ralf kirjutas:Mul on igatahes fooliumist müts valmis tehtud ja veeklaasid üle maja igale poole paika pandud, pesapallikurikas käes. Koerad panin ka kuuri ja iga pereliige sai ise valida, mida õhtusöögiks tahab.

:D
Swing away
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 19. Detsember 2009, 20:23

Toakaaslane nuuskab nina käterätikusse... sick! :?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas JazZ- » 19. Detsember 2009, 20:40

Soprano kirjutas:Toakaaslane nuuskab nina käterätikusse... sick! :?

Hea, et ta vähemalt välja nuuskab. Mind ärritab palju rohkem, kui nohu järjekindlalt sisse tagasi tõmmatakse.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas rauls » 19. Detsember 2009, 21:22

JazZ- kirjutas:
Soprano kirjutas:Toakaaslane nuuskab nina käterätikusse... sick! :?

Hea, et ta vähemalt välja nuuskab. Mind ärritab palju rohkem, kui nohu järjekindlalt sisse tagasi tõmmatakse.

Just! Vahepeal oli mul nii, et igal hommikul tuli ühest peatusest bussi peale nii umbes 10-aastane koolijüts ja kukkus ninaga luristama. Üsna ebameeldiv pealt kuulata. Nagu kurat nuusata ei oskaks! :x

Nuusake nina puhtaks!
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 19. Detsember 2009, 21:44

Viidates varasematele ühiskondliku korra kaitsmise aktsioonidele/initsiatiividele siin foorumis, siis raks, keelame nina luristamise - teiste inimete juuresolekul - ära!!!

Kaevur Mati, kaevas ninast tatti.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 19. Detsember 2009, 22:39

Foorumis on viimasel ajal haiglaselt palju spämmi. Ei tea, kas inimesed on ajud glögist vedelaks joonud või on asi mandariinide ületarbimises või pääsevad hoopiski päkapikud inimeste arvutite taha, kui nende reaalsed omanikud Na'visid unes näevad.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Gang-pae » 19. Detsember 2009, 22:52

Jep, hakkab vaikselt sinu live-sõud meenutama.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LiveForThis » 19. Detsember 2009, 22:52

Ralf kirjutas:Foorumis on viimasel ajal haiglaselt palju spämmi. Ei tea, kas inimesed on ajud glögist vedelaks joonud või on asi mandariinide ületarbimises või pääsevad hoopiski päkapikud inimeste arvutite taha, kui nende reaalsed omanikud Na'visid unes näevad.

Ma arvan, et see päkapikkude ja Navide versioon vastab tõele :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 19. Detsember 2009, 23:21

Gang-pae kirjutas:Jep, hakkab vaikselt sinu live-sõud meenutama.

(Y)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist