Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Punase väljaku kohal nähti UFOt?
Nad tulevad!
Mul on igatahes fooliumist müts valmis tehtud ja veeklaasid üle maja igale poole paika pandud, pesapallikurikas käes. Koerad panin ka kuuri ja iga pereliige sai ise valida, mida õhtusöögiks tahab.
Level kirjutas:Ralf kirjutas:Punase väljaku kohal nähti UFOt?
Nad tulevad!
Mul on igatahes fooliumist müts valmis tehtud ja veeklaasid üle maja igale poole paika pandud, pesapallikurikas käes. Koerad panin ka kuuri ja iga pereliige sai ise valida, mida õhtusöögiks tahab.
goa'uldid in the house
IlseV kirjutas:Jõulud tulevad ja sellega muutuvad kõik konkreetselt grammi võrra laisemaks, vähemalt õpetajad ning õhust välja käidud idee vaadata filmi - mis filmi - a mul on Spirited Away kaasas, ütles klassiõde - whoa, aga vaatame siis seda - ouu, see on juu elu hääkas film - jaa, mulle ka meeldib - paaaaluuun vaatame seda - õõõpetaja, kas me võime täna filmi vaadata - saigi teoks ... Jõulud tulevad.
JazZ- kirjutas:... Enda arvates pole küll kunagi kuidagi väljendanud, et Kanal 2 või Tv3 ETV'st mingit pidi paremad oleks. Siis, aga käis läbi mõte, et kust otsast siis ETV linateos on. Ja siis lõpuks koitis: ETV- Enter The Void.
JazZ- kirjutas:Soprano kirjutas:Toakaaslane nuuskab nina käterätikusse... sick!
Hea, et ta vähemalt välja nuuskab. Mind ärritab palju rohkem, kui nohu järjekindlalt sisse tagasi tõmmatakse.
Ralf kirjutas:Foorumis on viimasel ajal haiglaselt palju spämmi. Ei tea, kas inimesed on ajud glögist vedelaks joonud või on asi mandariinide ületarbimises või pääsevad hoopiski päkapikud inimeste arvutite taha, kui nende reaalsed omanikud Na'visid unes näevad.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist