Moderaator: Meeskond
Kickflick kirjutas:Mu meelest on Pääru Oja ikkagi oma isale Tõnu Ojale sarnanev, kuigi nad on erinevad natuurid.
Kickflick kirjutas:Hendrik Toompere Jr Jr pole veel end piisavalt tõestanud minu silmis, väikestes kõrvalosades olen näinud teda. Mu noorim lemmik on Marta Laan, kes läheb iga etendusega muudkui paremaks ja mängib veenvalt erinevaid karaktereid.
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Sai siis monoteatri "Vanaisa" kaemas käidud. Üldmulje jäi hea, kuigi midagi imelist ei olnud, "Isa"le jäi märgatavalt alla, mõned naljad olid liialt pingutatud, tuli ette igavlemist. Lõpp läks aga ülesmäge ja Saku rahvas peaks küll kindlasti tüki üle vaatama. Naersin ise selle üle päris kõvasti
.
Häiris veel too jube oss oma göörlfrendiga, kes otse minu taga istus. Lisaks eemaletõukavale soengule ei taibanud ta vait jääda ning tema LED-telekast, olematutest juhilubadest ja joomingutest sai üsna kiirest siiber. Kasva suureks ja osta uued sokid, hipi!
Kickflick kirjutas:NO99 "Võtame uuesti!" oli vaimukas ja lõbus komejant. Näidend oli huvitavalt kirjutatud. Rääkis ühe teatritrupi lavatagusest tööst. Etendus, mida need tegelased tegid, mängiti läbi kolmel korral, erinevates variatsioonides. Algas prooviga, siis lavatagune olukord esietenduse ajal ja lõpuks esietendus koos igasuguste naljakate äpardustega. Esimene vaatus oli hea, kuid kõikus sellise laadaetenduse poole, kus nalja tehakse pelgalt naljategemise pärast. Kuid samas oli head situatsioonikoomikat ka. Teine vaatus oli kõvasti parem, siis naersin nii mina kui ka kogu rahvas saalis kõht kõveras.
CM-Girl kirjutas:Eelmine aasta sai seda 5 korda vaatamas käidud, tänavu peab piirduma kahjuks ainult selle ühe korraga.
brixxx kirjutas:CM-Girl kirjutas:Eelmine aasta sai seda 5 korda vaatamas käidud, tänavu peab piirduma kahjuks ainult selle ühe korraga.
See peab, siis küll hea näidend olema, et suve jooksul mitu korda vaatamas käia.
brixxx kirjutas:Ise olen mõelnud, et kui sügisel on ikka Draamateatris kavas näidend ''Boulgakoff'', siis tahaks seda uuesti vaatama minna
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist