Moderaator: Meeskond
JazZ- kirjutas:Mul oli ka YouTube'iga vahepeal täpselt see sama jama. Ainult, et kahjuks ma ei mäleta, kuidas see lahenes, võimalik, et läks mingi aja möödudes lihtsalt ise normi. Aga oled proovinud minna mõlema Internet Explorer'i ja Mozillaga?
Kui veel arvutite jamadest rääkida, siis jätsin läpaka ööseks sisse, lootes, et see aitab pisut kaasa väga aeglaselt allalaadiva "Firefly" kohale jõudmisele. Mul pole aimugi, mis paranormal activity siin öösel toimus, aga igatahes hommikuks oli arvuti ennast ise välja lülitanud ning lisaks olid ka kadunud kõik allalaaditavad torrenti failid. Afffsome.
Kickflick kirjutas:Muidu, kui sul arvuti ennast välja lülitab, võib olla viga emaplaadis või on mingi viirus arvutis lihtsalt. Või lihtsalt hetkeline elektrikatkestus.
Rain kirjutas:No ma räägin ka enda arvuti vigadest.![]()
* Ennem ei saa midagi arvutis teha, kui MSN laeb enda värgid ära, muidu kiilub kinni
* Vahepeal kiilub täiesti lambist internet kinni, mistõttu kiilub arvuti ka kinni
rauls kirjutas:Rain kirjutas:No ma räägin ka enda arvuti vigadest.![]()
* Ennem ei saa midagi arvutis teha, kui MSN laeb enda värgid ära, muidu kiilub kinni
* Vahepeal kiilub täiesti lambist internet kinni, mistõttu kiilub arvuti ka kinni
Tee "FORMAT C:" ja siis pane opsüsteem ja kõik proged uuesti peale. Väike õpetus ka siin, kui ei saa ise hästi hakkama. Nii saad viirustest lahti ja arvuti reageerimine muutub ka kiiremaks.
Pixie kirjutas:Kas keegi juhtub teadma, kuidas .dat faili avada .gif-ina?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist