Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hau » 22. Oktoober 2009, 15:57

mul enda läpakal peab mingi poolteist tundi+ tavaliselt. veel
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 23. Oktoober 2009, 09:41

Mul on arvuti ketas suremise piiri peal. :(
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Rain » 23. Oktoober 2009, 11:38

No ma räägin ka enda arvuti vigadest. :)
* Lülitan sisse, ei viska pilti ette, teen ekraanile restardi pilt on ees.
* Ennem ei saa midagi arvutis teha, kui MSN laeb enda värgid ära, muidu kiilub kinni
* Vahepeal kiilub täiesti lambist internet kinni, mistõttu kiilub arvuti ka kinni
* Müristab vahepeal ennast nii hullult :)
* Ja sis klaviatuur, vahepeal ei tööta, peab peksma natuke seda, siis hakkab tööle :)
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas _eesti999_ » 23. Oktoober 2009, 12:07

Ise kasutan hea meelega iPodi internetis surfamiseks. Hea ja kiire. Koolis olles sain interneti kiiruseks ~4450 kbit/s. Kodus on jube aeglane arvuti. Näiteks Hoti meilikasti sisselogimiseks, ühe kirja (mitte reklaami) vaatamiseks ja välja logimiseks kulub vahel 11 min. :?
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kickflick » 23. Oktoober 2009, 14:33

Mul youtube-ga mingi kamm, ehk keegi oskab aidata:

Ükskõik, mis videot ma ka ei vaataks, ütleb: "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player."
Mul on JavaScrict sees ja Adobe Flash Player ilusti uuendatud, aga ikka ei saa vaadata. Peale selle ei saa ka videosid kommenteerida, lisada lemmikuteks jms. Eelmine nädal oli paat päeva see jama, siis läks lambist korda, nüüd jälle sama jama. :? Ja näiteks orkutis kellegi favorite videosi saan vaadata.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 23. Oktoober 2009, 15:42

Mul oli ka YouTube'iga vahepeal täpselt see sama jama. Ainult, et kahjuks ma ei mäleta, kuidas see lahenes, võimalik, et läks mingi aja möödudes lihtsalt ise normi. Aga oled proovinud minna mõlema Internet Explorer'i ja Mozillaga?

Kui veel arvutite jamadest rääkida, siis jätsin läpaka ööseks sisse, lootes, et see aitab pisut kaasa väga aeglaselt allalaadiva "Firefly" kohale jõudmisele. Mul pole aimugi, mis paranormal activity siin öösel toimus, aga igatahes hommikuks oli arvuti ennast ise välja lülitanud ning lisaks olid ka kadunud kõik allalaaditavad torrenti failid. Afffsome.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas _eesti999_ » 23. Oktoober 2009, 16:57

Mul sama asi olnud eelmisel arvutil. Ei saanud YouTube'i ja Reporter.ee videoid vaadata, Filmipood.ee reklaamid ei avanenud, jms. Mul aitas see, kui sellelt lehelt laadida Flash Player 9.0.47.0.

Ja Mozilla aitab kah vahel, jah.
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kickflick » 23. Oktoober 2009, 17:26

JazZ- kirjutas:Mul oli ka YouTube'iga vahepeal täpselt see sama jama. Ainult, et kahjuks ma ei mäleta, kuidas see lahenes, võimalik, et läks mingi aja möödudes lihtsalt ise normi. Aga oled proovinud minna mõlema Internet Explorer'i ja Mozillaga?

Kui veel arvutite jamadest rääkida, siis jätsin läpaka ööseks sisse, lootes, et see aitab pisut kaasa väga aeglaselt allalaadiva "Firefly" kohale jõudmisele. Mul pole aimugi, mis paranormal activity siin öösel toimus, aga igatahes hommikuks oli arvuti ennast ise välja lülitanud ning lisaks olid ka kadunud kõik allalaaditavad torrenti failid. Afffsome.

Jep, ma olen proovinud nii internet ezploreri, mozilla kui ka google chrome-ga, see ei aita.

Muidu, kui sul arvuti ennast välja lülitab, võib olla viga emaplaadis või on mingi viirus arvutis lihtsalt. Või lihtsalt hetkeline elektrikatkestus.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 23. Oktoober 2009, 22:21

Kickflick kirjutas:Muidu, kui sul arvuti ennast välja lülitab, võib olla viga emaplaadis või on mingi viirus arvutis lihtsalt. Või lihtsalt hetkeline elektrikatkestus.

See oleks muidugi väga positiivne, arvestades, et see arvuti pole veel kuu aega vanagi. Teisest küljest jälle, enda varasemaid tehnikaga seotud kogemusi arvesse võttes, isegi väga ei imestaks.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Kickflick » 23. Oktoober 2009, 22:45

Mnjaa, tihti juhtub, et müüakse praake arvuteid inimestele või need on saanud transportimisel viga kuidagi.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 23. Oktoober 2009, 23:39

Rain kirjutas:No ma räägin ka enda arvuti vigadest. :)
* Ennem ei saa midagi arvutis teha, kui MSN laeb enda värgid ära, muidu kiilub kinni
* Vahepeal kiilub täiesti lambist internet kinni, mistõttu kiilub arvuti ka kinni

Tee "FORMAT C:" ja siis pane opsüsteem ja kõik proged uuesti peale. Väike õpetus ka siin, kui ei saa ise hästi hakkama. Nii saad viirustest lahti ja arvuti reageerimine muutub ka kiiremaks.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 24. Oktoober 2009, 04:52

rauls kirjutas:
Rain kirjutas:No ma räägin ka enda arvuti vigadest. :)

Tee "FORMAT C:" ja siis pane opsüsteem ja kõik proged uuesti peale. Väike õpetus ka siin, kui ei saa ise hästi hakkama. Nii saad viirustest lahti ja arvuti reageerimine muutub ka kiiremaks.

Kust sa tead, et ta os just c kettal on ja miks kohe formati tegema peab? Võtku msn startupist ära.. lasku mingi registrycleaner ja pc booster peale.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Pixie » 26. Oktoober 2009, 11:22

Kas keegi juhtub teadma, kuidas .dat faili avada .gif-ina? :?:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Kickflick » 26. Oktoober 2009, 16:34

Pixie kirjutas:Kas keegi juhtub teadma, kuidas .dat faili avada .gif-ina? :?:

http://www.ehow.com/how_5141959_change- ... e-gif.html

See leht on võib-olla abiks.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 26. Oktoober 2009, 18:21

Kas see number Max89 nime taga.. tähendab ta sünniaastat?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist