Moderaator: Meeskond
hau kirjutas:Rocky kaksdisk eriväljaanne on praegusel hetkel küll parim dvd, mis Eesti turul on, arvestades hinda, filmi, dvd kvaliteeti ja lisasid. 140 krooni on väga alandlik hind küsida dvd eest kus on üle kolme tunni huvitavaid lisasid, intervjuusid ja 3 kommentaarirada ning hea heli ja pildiga film, mis on lihtsalt klassika.
Essential.
Ralf kirjutas:Ostsin "From Dusk Till Dawni" kahediskilise Collector's Editioni lõpuks ära. Märkasin ka Laseringis "RoboCopi" väga ägedat väljaannet, mis maksis täpselt sama hinda kui mu MGM'i olemasolev variant (99.-). Nüüd valida oleks, siis võtaks kohe selle teise, aga kui üks juba olemas on... : /
Forza kirjutas:Ralf kirjutas:Ostsin "From Dusk Till Dawni" kahediskilise Collector's Editioni lõpuks ära. Märkasin ka Laseringis "RoboCopi" väga ägedat väljaannet, mis maksis täpselt sama hinda kui mu MGM'i olemasolev variant (99.-). Nüüd valida oleks, siis võtaks kohe selle teise, aga kui üks juba olemas on... : /
Sulle ei meeldinud FDTD ju...
Ralf kirjutas:Forza kirjutas:Ralf kirjutas:Ostsin "From Dusk Till Dawni" kahediskilise Collector's Editioni lõpuks ära. Märkasin ka Laseringis "RoboCopi" väga ägedat väljaannet, mis maksis täpselt sama hinda kui mu MGM'i olemasolev variant (99.-). Nüüd valida oleks, siis võtaks kohe selle teise, aga kui üks juba olemas on... : /
Sulle ei meeldinud FDTD ju...
Sa ajad vist midagi sassi, see film on mu 50 lemmikfilmi eemaldamise teemas kenasti nimekirjas sees ning ka filmi teemas rääkisin enda meelest üsnagi positiivset juttu.
Kuulasin Rodriguezi / Tarantino kommentaariraja ära ja vaatasin lisasid ka.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist