Moderaator: Meeskond
Eks neil vast käi vähe teistmoodi, kes seda põhierialana õpivad, aga mina olen ülirahul hetkel ka sellega. Kohe peame hakkama ise filmima ja töid tegema, kevadel lõputööks siis suurem asi. Õppetöö on teoreetiline ja praktiline vaheldumisi, Hakkame ka koos filme vaatama ja nende baasil leidma vigu ja õnnestumisi. Õpime montaaži. Ka hakkame õppima tööd näitlejaga jne kõike, kõike, kõike!hau kirjutas:ohoh. ehk vahepeal räägiksid siia kuidas on ja kuidas käib.
Reinuvader Rebane kirjutas:kas seal BFM-spraegu välisõppejõude polegi?
eelmine aasta pidi üks tulema aga ta naine ei taht Suurest Õunast ära kolida.
Mina võtan filmi režii ja montaaži lisaeriala, mis on bakalaureuseõppe juurde mõeldud, magistrantuuris ei olegi lisaerialasid minu arust. Hetkel on õpe esmaspäeviti ja teisipäeviti 14.00-17.00 või 18.00, hiljem tulevad ka individuaaltunnid ja võtted ja montaaž ja eks siis kulu seal rohkem aega. Hetkel on meie kursal 16 inimest, kodukal oli kirjas, et võetakse kuni 25. Osa rahvast käib üldse tööl ja on selle lisaeriala võtnud lihtsalt avatud ülikooli kaudu. Kui siin leidub huvilisi,siis vast jõuaks veel liituda.hau kirjutas:Sa oled bakalaureuses või magistris?
Ja palju seal ühes nn klassis on õpilasi. Ja kuidas ajakavaga on?
barbara novak kirjutas:.
hau kirjutas:barbara novak kirjutas:.
aga kuidas see koos filmitegemine seal on. Kas nagu, et rezii tudengid ja operaatori tudengid ja kõik kes õpivad töötavad koos või mingit muud moodi. Ja kui sul rezii ja montaaz on lisaeriala mis sa siis peamiselt õpid seal?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist