Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Mõned lehed tagasi kerides näeb, et osad on toidust piltigi teinud ja oma postitustega veidi rohkem vaeva näinud kui "mingi võiku" kirjutanud, seega kustutamine oleks ilmselt nende suhtes ebaõiglane.
Kadii kirjutas:Huvitav, kas Furs saab regulaarselt või?
Tegelikult pakun välja, et teeks teema üleüldiselt toidust, saaks küsida asju (kas kaks päeva üle tähtaja läinud munad kõlbavad (kõlbavad, kui nad ei haise.)) või retsepte jagada (jep.) või niisama toiduavastustest rääkida (porgandikeeks on tegelikult päris hea toit) või noh, muu selline mitte-nii-kiiret-vastust-nõudev kraam (sest kui mul on ikka kõht tühi ja isu omleti järgi, siis siin ma vaevalt kahe minutiga vastuse saan). Sest oleme reaalsed, "mingi mahlapasta" on tõesti nigel spämm lihtsalt.
Kadii kirjutas:...teema üleüldiselt toidust, saaks küsida asju (kas kaks päeva üle tähtaja läinud munad kõlbavad (kõlbavad, kui nad ei haise.)) või retsepte jagada (jep.) või niisama toiduavastustest rääkida (porgandikeeks on tegelikult päris hea toit) või noh, muu selline mitte-nii-kiiret-vastust-nõudev kraam.
Pixie kirjutas:Kas ma olen ainus, kes eelistab süüa asju ilma dipikastmeta? Pole kohanud ühtegi maitsvat dipikat, mis krõpsu vms veel paremaks teeks, aga kõikidele, kellega olen laua taha sööma sattunud, meeldib täiega. What gives.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist