Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Panin tähele, et "Tulnuka" DVD on nüüd müügil, koos kahe (vist...) kommentaarirajaga ja mõne muu lisaga, kui õigesti mäletan. Karp oli teiste mõõtmetega, selline päris huvitav aretis. Kes ostab, see kommenteerigu! : )
Peata Ratsanik kirjutas:Nägin Stockmannis ise ka täna Candymani head versiooni, üldse oli seal kuramuse palju uut kraami, seal "Boogie Nights" ja isegi teisigi, kuid minu ostuks sai siiski 98 -eekune John Carpenteri "Halloween", mis riiulil sobrades pihku sattus.
Ralf kirjutas:Peata Ratsanik kirjutas:Nägin Stockmannis ise ka täna Candymani head versiooni, üldse oli seal kuramuse palju uut kraami, seal "Boogie Nights" ja isegi teisigi, kuid minu ostuks sai siiski 98 -eekune John Carpenteri "Halloween", mis riiulil sobrades pihku sattus.
Ma loodan, et see viimane ei olnud, muidu saadan kapid kallale.
Peata Ratsanik kirjutas:Ralf kirjutas:Peata Ratsanik kirjutas:Nägin Stockmannis ise ka täna Candymani head versiooni, üldse oli seal kuramuse palju uut kraami, seal "Boogie Nights" ja isegi teisigi, kuid minu ostuks sai siiski 98 -eekune John Carpenteri "Halloween", mis riiulil sobrades pihku sattus.
Ma loodan, et see viimane ei olnud, muidu saadan kapid kallale.
Pean tõdema, et tuhnisin riiulid hoolikalt läbi, Stockmannis on see kohustuslik, olen selle selgeks saanud, kuid see oli ainus eksemplar,
mida eesti poelettidel olen näinud, teisi seal ei olnud.
Lohutuseks (ehk), kui pakub huvi, siis kas märkasid, et "Elm Streeti" on sinna kah paisatud mõned osad, vist 3. ainult ei näinud, ning kui David Lynch meeldib, siis DVD, küll ilma lisadeta (Nuuks!), on seal "Blue Velvet".
Mina sain selle meistriteose just tänu sinu soovitusele...
Endal on seegi juba soetatud.
Peata Ratsanik kirjutas: ning kui David Lynch meeldib, siis DVD, küll ilma lisadeta (Nuuks!), on seal "Blue Velvet".
Endal on seegi juba soetatud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist