Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Wisegirl » 12. Juuli 2009, 23:07

Viltsu kirjutas:Sweet dreams!!! :) :)

Miinus S ja E
Sellisel juhul muutuvad need naerunäod vägagi kahtlasteks. xD
(A)
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 13. Juuli 2009, 02:05

Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Soprano » 13. Juuli 2009, 02:17

Ralf kirjutas:http://www.elu24.ee/?id=140996

Võimas uudis !

Aga näed ta teeb seda, mida ise saan lubada ainult korra päevas!
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 13. Juuli 2009, 02:19

Oleks võind siis vähemalt kirjutada, mis ta sõi..
Pealkirjast kaugemale ei kirjutatagi.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 13. Juuli 2009, 02:38

Vanaema. kirjutas:Ei paista kehvas toitumuses olevat.Küllap on ikka varem ka miskit manustanud.

:))
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ralf » 14. Juuli 2009, 00:36

Issand kuidas ma armastan Kristjan Jõekaldat. Tundub kui väga suure südamega ja tore mees.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas IlseV » 16. Juuli 2009, 19:47

Kü-si-mus: Egas keegi siit foorumist lomograafiaga ei tegele?

Nimelt, koduriiulis seisab juba pikka aega Smena Symbol, mis kannab endal sõna "ломо" ja suure guugeldamisega tegin ka endale lomomise põhimõtte selgeks ning jõudsin juba esimese kaameragi välja vaadata, aga kogu seda informatsiooni on lihtsalt nii palju, et oleks tore, kui keegi oskaks suunata veidi, voh.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 16. Juuli 2009, 20:03

Kuhu ja kuspidi sind suunata saaks? Ma ise otseselt ei tegele, aga mul on vennal kodus üks Diana F+ ning aegajalt saab toda näpitud. Õele sai samalt firmalt Fisheye ostetud.
Lomograafia. Artikleid ja tehnikaid ja galeriisid ning kõik ei pea ilmtingimata tolle kaamera kesksed olema. Üks samm ülespoole on lomography.org, aga kui sa ise juba veidi otsisid, siis vist oled sealgi juba käinud.

Fotoluks muidu müüb nende tehnikat, kui nüüd kedagi huvitama hakkas.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 16. Juuli 2009, 20:34

Mhm, http://www.lomography.com oli üks esimesi, kuhu sattusin. Ja Fotoluksi leidsin ka kõigi oma kaamerate ja lisa-nipsasjakestega.

Selle suunamisega mõtlesin just seda, et millega võiks alustada. Need fisheye-stiilis pildid pakkusid esialgu suuremat huvi, aga samas ka sellised kaamerad, kus saab näiteks kuus pilti korraga, on lahedad. Just see, et "oh, ostan kaamera ja teen pilte ja ilmutan" on ka üks viis lomomisega tutvust teha, aga puhtpraktilistel eesmärkidel oleks tore, kui saaks mõne hea nipi või abinõu, näiteks millist kaamerat või filmi valida, kuigi jah, mõtlemine on lomograafia reeglitevastane.

Tegelikult viskaks ma silda ja saltosid, kui keegi "kanada onu" või kesiganes mulle umbes gasiljoni Polaroid fotopabereid pärandaks, siis muretseks ka ühe Polaroid kaamera ühte kätte, Smena teise kätte, Fisheye riputaks kaela, saaks sõpradega kokku ja läheks parki, või folgile.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 16. Juuli 2009, 21:01

Minu meelest on tolle Diana F mudeli puhul kõige parem see, et kõik need asjad ongi ühes korpuses olemas. Objektiivid on väga lihtsad ja väga odavad. Kere, välgu, tele ja lainurga saad korraga ostes sisuliselt ühe Canoni-Nikkoni objega võrdväärse hinna eest kätte. Kui isu ei rauge, siis saab veidi suurema summe eest ringvälgu ka lisaks võtta. Tollega saab värvivälku teha ning nii.

Ja sabasid on ka igas variandis. Originaalis on kaasas laiformaadi pära, kuid suht normaalse summa eest saab tavalise 35mm filmi adapteri osta ning minu meelest on see kasutamaõppimisel põhimõtteliselt kindel vajadus. 120mm filmiga mässamine on ikka üksjagu kulukas. Ja hiljuti loodi polaroidile ka omaette pära. Ma ei ole küll lähemalt tutvunud, et kas vajab mingit kindlat kassetti või töötab kõik, mis meiegi poelettidel saada.

Muidu aga, vähemalt 400ISOga film sisse ja suvalises suunas tuld.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 16. Juuli 2009, 21:02

... ja siis pildid orkutisse või reiti! Soovitatavalt väga deepide pealkirjadega.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 16. Juuli 2009, 21:07

kbong kirjutas:... ja siis pildid orkutisse või reiti! Soovitatavalt väga deepide pealkirjadega.

Oh, kamoon orkut veel kestab mõned päevad, aga reit on juba "nii 2005", et seda kohta enam praktiliselt ei eksisteerigi. Väike irooniapuhang

Aga aitäh, Jolt.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 16. Juuli 2009, 21:50

Ostsin just ebayst Holga. 120mm film, 4 erivärvi välku jpm. Rules OK!
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 18. Juuli 2009, 14:59

Tra kuradi Amazon. Millalgi liitusin nende Prime'i trial programmiga, seda ilmselgelt Eestis kasutada ei saa, aga Amazon mõtles, et ma kindlasti tahan seda ja tegi mind "full memberiks" ja varastas mu krediitkaardilt $79! Ja kõige nõmedam on see, et päev enne raha võtmist kanti mulle KOV poolt umbes sama suur summa kontole ja ma jagelesin siin terve kuu sellega, miks mulle raha pole ülekantud. Nüüd siis sattusin lõpuks tehingute väljavõtet vaatama. :ülivihane:

Õnneks peaksin selle $79 dollarit täielikult tagasi saama. Aga dollari kurss on vahepeal vist langenud, nii et umbes 10-20EEK kaotan ikkagi pluss erinevad teenustasud. :vihane:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 18. Juuli 2009, 17:39

Lennukipiletid Londonisse on üllatavalt soodsad- novembriks edasi-tagasi sain 1300.- (Isegi vähem vist)
Muidu olen ikka käinud suuremate summade eest. Oh seda raisatud raha. xD
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline